Olemme muuttaneet!

Pumpui

Viime aikojen harvan postaustahdin syy selviää yllä olevasta kuvasta. Syypää ei niinkään ole koira, vaan sen vieressä olevat muuttolaatikot.

”Onneksi olkoon, muuttaminenhan on vasta ihmisen elämän kolmanneksi stressaavin asia avioeron ja remontin jälkeen”, sanoi kaveri kun kerroin että muuttokaaos painaa päälle.

Stressaavaa kahden kodin irtaimiston yhdistäminen yhden katon alle kyllä oli, mutta nyt uusi koti alkaa hiljalleen näyttää siltä, että siellä asuu ihmisiä eikä mitään himohamstraajia. Vaikkemme mitään tavarankeräilijöitä olekaan, niin nopean inventaarin seurauksena kyllä huomaa, mitä meillä puuhataan vapaa-ajalla. Muun muassa tällaisia määriä lyhyttavaraa muuttokuormissamme oli:

5 polkupyörää
4 paria polkimia (ei kiinni pyörissä)
3 pyöräilykypärää
2 paria painonnostokenkiä
10+ paria lenkkareita tai muita urheilukenkiä 
1 leuanvetotanko
3 vastuskuminauhaa
1 pari voimistelurenkaita
3 putkirullaa
1 painoliivi, 9 kg
3 hammassuojat
1 painipuku
3 paria nyrkkeilyhanskoja
6 juoksutakkia
1 märkäpuku
4 uimalasit
2 snorkkelia
1 kaapillinen urheiluvaatetta
14 palkkarisheikkeriä

Neljätoista enemmän tai vähemmän identtistä purnukkaa palautusjuomille! Tiedättepä ainakin mitä me emme kaipaa tuparilahjaksi. 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

"14 palkkarisheikkeriä"

Ja mä kun oon miettiny että ois ehkä liioteltua ostaa toinen siltä varalta että se yks on tiskissä tai unohtunut jonnekin (tapahtunut pari kertaa)... :P

Onnea uuteen kotiin!

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! 

Jos on useampi sheikkeri, voi myös miksata jauheet valmiiksi sheikkereihin vaikka useammalle päivälle, että ei tarvitse aamulla kiireessä ruveta sekoittelemaan prodeja ja hiilareita ja mitävielä. Nerokasta, onneksi on tuo järjestelmällinen mies, itseltäni ei onnistuisi :D

 

AudreyN (Ei varmistettu)

Mä oon pahoillani, mut sun postaus meni multa nyt ihan ohi kun hukuin noihin kuvan suklaasilmiin. Ilme on aika monitulkintainen, mutta ensisilmäyksellä näyttää että hän istuu siinä ja poseeraa kun mamma käski :D Vai onko haukku istutettu tuohon sitä varten ettei unohdu kuormasta?

Lotta Katariina
Pumpui

Koira taisi olla parkissa tuossa kun ei mukamas päässyt astumaan tuon laatikoista muodostuvan esteen yli :D

AudreyN (Ei varmistettu)

Sieltä löytyy sitten yhtä ketterä koira kuin meiltäkin. Meillä ei hypitä edes sohvalle, vaan kavutaan sivistyneesti. Auta armias jos on tyyny tai jalka edessä, niin eihän siitä pääse :)

Meillä on samankokoinen koira, se pitää nostaa auton kyytiin...Etupää menee, mutta "white dogs can't jump" eli ketteryyttä löytyy täältäkin!

Lotta Katariina
Pumpui

Tuo kyllä hyppää vaikka mihin jos sille päälle sattuu. Nytkin pienen rohkaisun jälkeen astui tuon "valtavan esteen" yli :D

Musta haukku näyttää siltä, että on ihan itse parkkeerannut tohon. "Muistakaa ottaa mut mukaan, oisin menny tollaseen laatikkoon, mut niitä ei oo vapaana. Niin että muistakaa ottaa mut mukaan."

Lotta Katariina
Pumpui

Oli sillä kyllä aluksi huoli että eihän häntä hylätä minnekään :D

biegga (Ei varmistettu)

Hei, ois muuten kiva kuulla enemmän tuosta uudesta karvaisesta kämppiksestä ja miten se vaikuttaa liikunnan harrastamiseen. T. lukija, joka just irtisanoi salikorttinsa, koska vuorokaudessa ei oo tarpeeksi tunteja liikkumiseen ilman nelijalkaista kaveria. Toisaalta bonuksena on tullut uusia liikuntalajeja, mm. canicross.

Lotta Katariina
Pumpui

Jees, voisinkin kirjoittaa aiheesta pikapuoliin! On kyllä joutunut välillä vähän soveltamaan että saa päivään sovitettua sekä koiran että jotain treeniä :)

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

En kestä tuota koirarievun ilmettä :D:D "Anteeks mutta mä en nyt vaan pääse tästä. Voisko joku nyt siirtää tuon laatikon?" Samaa harrastaa myös meidän (äärimmäisen ketterä, joka hyppää tarvittaessa koppinsa katolle) koira... "Mulla on nyt vähän vaikeaa tässä elämässä muutenkin, niin voisko joku siirtää ton treenikassin tästä mun kulkuväylältä."

Onnea uuteen kotiin! Muuttaminen on kamalaa, mutta se tunne kun pudottaa viimeisen muuttolaatikon käsistään (noh, viimeisen jonka aikookaan purkaa; terkuin, yksi laatikko edelleen varastossa ja muutosta 4 vuotta) ja levittää viimeisen maton lattialle on vaan... on se. Aah on. Sen fiiliksen takia vois joskus vaikka muuttaakin :D

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! Jos sitä nyt ei ihan heti olis muuttamassa eteenpäin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.