Oletko hankala ihminen? Vittumaisuus voi kieliä erityisyydestäsi

Pumpui

Viime aikoina (monen muun asian ohella) minua on riesonut ihmisten into jakaa somessa heitä jollain turhalla tavalla muita ylemmäksi nostava artikkeli.

Tiedättehän ne iltapäivälehtien jutut, joita ihmiset rakastavat jakaa, koska niissä validoidaan joku heidän täysin mitäänsanomaton ja arkinen tai sitten yleensä huonoksi mielletty luonteenpiirteensä. Siis näitä, joissa väsymys, lyhyt pinna, tavallista pidempi keskisormi, taipumus kaivaa nenää tai tunne siitä että kaikki muut ovat nuijia onkin merkki poikkeuksellisesta fiksuudesta tai muunlaisesta erinomaisuudesta muihin verrattuna. 

 

Ylipäänsä muutun vuosien saatossa yhä allergisemmaksi ihmisten taipumukselle olettaa, että he ovat erityisen erityislaatuisia, että juuri heidän kohdallaan hankaluus tai suoranainen vittumaisuus tai jokin muu piirre onkin "merkki poikkeuksellisesta älykkyydestä", että heidän keskisormensa on aivan ainutlaatuinen keskisormi ja indikaattori siitä kuinka paljon parempi tämän sormen päästä löytyvä räänsyöjä on. Ei ole. Pienillä variaatioilla olemme melkoisen samanlaista porukkaa kaikki. (Itsehän kuvittelin aina olevani poikkeuslaatuinen yksilö kunnes sain sen vapauttavan ahaa-elämyksen että olenkin ihan tavallinen ja pystyin elämään sellaista elämää kuin itse halusin.) 

Näistä otsikoista intoutuneena muotoilin muutaman lisää. Lukekaa, samaistukaa, jakakaa!

Väsyttääkö aamulla? Saatat olla iltavirkku!

Saitko ylinopeussakot? Olet liikenneturvallisuudesta välittämätön nuija!

Hermostuvako muut sinuun? Se voi kieliä vittumaisuudestasi!

Oletko vasenkätinen? Tiesitkö että saattaa olla että et ole oikeakätinen?

Meinasin kuvittaa postauksen omalla kuvallani mutta ajattelin että se olisi ehkä vähän väärin, teidän on tyytyminen meemeihin. Kuten tähän hämmentävän alla olevaan: 

 

Kommentit

Kaisa H.

Siis mun tekis mieli jakaa tää postaus!! 

Lotta Katariina
Pumpui

Jaa! Jaa! :D

MariaL (Ei varmistettu)

Kiitos Lotta! Ymmärrän tasan, millaisia tyyppejä tarkoitat. Aika monelle tuntemalleni ihmiselle kauheinta, mitä voisi ikinä tapahtua, olisi se, että joutuisi myöntämään olevansa, noh, _ihan vaan tavallinen_. Varsinkin somessa tämän tyypin erityisyysjutut korostuu, livenä ei ehkä niinkään.

Lotta Katariina
Pumpui

Niinpä, somessa tuo juurikin korostuu, luojan kiitos  melko harva kehuskelee kasvokkain tavatessa omaa erityislaatuisuuttaan :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Sellaiset demarifantasiat sieltä.

Lotta Katariina
Pumpui

:DDD

kattungar
Kattungar

Tämä oli kyllä erittäin viihdyttävä ja mahtava postaus!!!!! Kiitos!!!!!! <3

Lotta Katariina
Pumpui

Ole hyvä! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.