Oman elämänsä fitnessmalli

Pumpui

Kaikkeen sitä päätyy kun vanhaksi elää! 

Esimerkiksi tekemään maastavetoja ja kahvakuulatyöntöjä kameran edessä. Kuvia ja meikäläisen ajatuksia treenaamisesta ja treenivaatteista pääsee lukemaan FitBODY-lehden ensi vuoden ensimmäisestä numerosta. Kiitos valokuvaaja Pekka Ailiolle rennosta tunnelmasta ja ainakin pikavilkaisun perusteella mainioista kuvista! 

Kuvattavaksi joutuminen aiheutti minulle melkoisen stressin. Keskellä kiivainta pikkujoulusesonkia ja kalmankelmeää joulukuuta ei ehkä ole se optimaalisin aika joutua kameran eteen. Lisäksi olen ehkä maailman epäluontevin poseeraaja, joten jännitystä oli ilmassa melkoisesti. Kaikki meni kuitenkin mainiosti, ja olin ihan tyytyväinen elämäni ensimmäisestä kuvaussessiosta suoriutumiseen.

Yritin tsempata itseäni kuvauksiin sillä, että olen oikeasti tällä hetkellä melkoisen tyytyväinen kroppaani ja miltä se näyttää. Saatan ehkä painaa 20 kiloa enemmän kuin joskus ammoin, mutta itseluottamusta ja suorituskykyä on varmaan satakertaisesti noihin aikoihin verrattuna. Päädyin eilen turisemaan Hyvä perse -kirjotuksen innoittajana toimineen tuttavan kanssa, ja naureskelin että kyllähän mulla taitaa olla ihan kiva ahteri. Siksi aamulla kuvausvaatteita valitessani luukutinkin tätä biisiä repeatilla:

Nyt vain sitten jännitetään, millainen lopputuloksesta tulee!

Ps. Kiitos valmentajalleni Benille making of -kuvista ja siitä että saimme käyttää CrossFit Central Helsinkiä kuvauksissa!

Kommentit

Zarza (Ei varmistettu)

Ehkä tässä on hyvä syy ostaa ekaa kertaa FitBody-lehti :)

Lotta Katariina
Pumpui

:D

Nina Enroth
Ninan verkkareissa

Hih hyvä jee hyvä sä! Muistutapa sitten, kun lehti on kiskoissa, niin vaklaan heti. Olispa JULISTE :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Semmoinen 80-luvun Suosikkien hengessä tehty fitnesslehti, missä keskiaukeamalla on KULTATURBO-juliste.

Lotta Katariina
Pumpui

Mä haluaisin olla sellaisessa Kultaturbon mukana tulleessa "leikkaa ja niittaa itse" -fanikirjasessa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.