Oman elämänsä Litmanen

Pumpui

Tänään oltiin kyllä vahvasti epämukavuusalueella. Hetkellisessä mielenhäiriössä lupasin liittyä jalkapallojoukkueeseen, ja tänään oli aika olla sanojensa mittainen. 

En ole mikään joukkueurheilija, ja palloa olen potkinut pari viimekeväistä puistokeikkaa lukuun ottamatta ehkä yläasteella. Ei ehkä mitkään vahvimmat speksit joukkueeseen liittymiselle. Mutta ensimmäiset treenit menivät olosuhteet (niin omat kuin ilmastolliset) huomioon ottaen oikein hyvin. Matalan kynnyksen joukkueessa oli hyvä meininki, enkä edes tuntenut tötöileväni kauhean pahasti. Pallon kuljettamisessa, syöttämisessä ja kaikessa muussa on ihan hirmuisesti tekemistä, mutta mikäs siinä, opetellaan sitten. Nappikset kyllä pitää ostaa ennen seuraavia treenejä. 

FC Futista? on muuten avoin kaikille neitimäisille pelaajille, jos kiinnostaa höntsäillä kerran viikkoon Helsingissä, lisätietoja saa vaikkapa allekirjoittaneelta!

Päivä on ollut melkoisen treenipainotteinen: aamulla seitsemältä crossfit-salille voimistelutreeneihin, sitten töihin, sitten jalkapalloa.Väsyttää sen verran tehokkaasti, että tämä naurattaa normaaliakin enemmän:

Kommentit

Mertsa (Ei varmistettu)

Videota katsellessa suu vääntyi typerään hymyyn... Kiitos aamupiristyksestä! Odotan vaan kun pääsen itsekkin kirmailemaan fudiskentälle kavereiden kanssa. <3 Pitäis kattoo toi leffa, taitaa tulla lähipäivinä töllöstä.

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha tää sun postaus + toi video = pakko päästä pelaamaan :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.