Omg! Naisella on hauis!

Pumpui

Ai että yhdellä maailman parhaista hiihtäjistä on haukkari? Ilmeisesti se, että naisammattilaisurheilijalla on isot lihakset, on riittävä syy "valtavan kohun" syntymiseen. Hesarikin uutisoi, että katsokaas, Marit Bjørgen vilautti käsivartta.Pitääkö naisen olla edelleenkin mamselli hädässä, vai saako samassa kropassa olla sekä tissit että lihakset?

Täytyy tunnustaa, että minusta on välillä hauska pullistella lihaksia peilin edessä. Tai siis niitä turhan pieniä haukkareita, jotka laiskanpuoleisella punttien nostamisella on saatu aikaan. On hienoa ajatella, että omaan kroppaan on varastoitunut suorituskykyä.Naisten lihakset eivät kuitenkaan ole kaikille ok. Monen mielestä miehen on oltava jäätävä korsto ja naisen onneton pulkannaru, joka jaksaa hädin töin maitotölkin nostaa. En lämpene bodaajille, mutta urheilullinen ja normaalitilassakin täpäkän, suorituskykyisen kropan olemus miellyttää, kuului ruumis sitten naiselle tai miehelle. Entä te? Onko Maritin haukkari kauhistus vai tekisikö mieli itse saada samanlainen?

Kommentit

Hear Hear!

Ilmaisu "mamselli hädässä" menee kyllä saman tien omaan käyttöön. :)

Itsellä on vähän sama juttu, että naisbodarit eivät vetoa (eikä kyllä itseasiassa miehetkään), mutta kyllä sellaiset virtaviivaiset, terveen näköiset lihakset on naisella enemmn kaunistus kuin kauhistus.  Itsekin haluan vielä joskus omistaa sellaisen haban, jolla voi tarpeen tulleen ja omaksi iloksi joskus vähän pousata.

sanumaria

Kyllä, habaa tänne. Oikeesti mulla on jo haba, mutta joku on päällystänyt sen pehmeällä läskikerroksella :D

Lotta Katariina
Pumpui

Mullakin on se sikspäkki tuolla mahamakkaran alla!

Tavoittelen itselleni voimakasta vartaloa, en laihaa, joten voisin hyvin liimata tuon kuvan jääkaapin oveen motivoimaan. eli tykkään!

Lotta Katariina
Pumpui

Hienoa, iloveamsterdam! Vaikka olisikin jollain tasolla mukavaa olla sellainen narunohut mallikroppainen kuikelo, olisi tuollasella kropalla paljon enemmän käyttötarkoituksia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oikeestaan voi ottaa sen hyvänä asiana että tätä hauista esitellään julkisesti eikä vaieta sitä kuoliaaksi ja tyrkätä jonnekin. täähän on nyt sitä naiskuvan monipuolistamista, vaikka jutun sävy olisikin vielä ihmettelevä tai kohauttava - siitä voi syyttää lähinnä tämän "kato kuvat!" -uutisgenren sensaationhakuisuutta ihan missä vaan aiheessa. se kuva on kuitenkin olemassa ja ihmiset näkevät sen ja lukijat ottavat sen miten ottavat kukin tavallaan.

Miksu (Ei varmistettu)

Se on hänen ammattinsa ja uransa kannalta hieno juttu että on hauista, varmasti on työn takana ollut ja menestyksensä ansainnut. Seksuaalista vetovoimaa ei ole kyllä mun silmissäni tippaakaan, päinvastoin, mutta se on taas täysin subjektiivinen juttu.

Lihaksikasta naista pidetään usein vaatteet päällä lihavana, koska moni ei vaan pysty tajuamaan, että samoin kun miehilläkin niitä naisten vartalonmalleja on muitakin kuin siro tai paksu.

Lihaksikas ja hyväkuntoinen kaverini määriteltiin äitiysneuvolassa ylipainoiseksi, kun täti tuijotti vaan painoindeksiä. Olin ihan raivona kun kuulin tästä. Luulisi, että "terveydenhoitaja"  tunnistaisi lihaksen ja rasvakerrostuman eron.

Lotta Katariina
Pumpui

Minusta koko painoindeksihässäkän voisi lopettaa. Ei ole mitään mieltä mittailla pelkkää pituutta ja painoa keskenänsä, me kun emme tosiaan ole yhdestä muotista valettuja.

Jennipenni (Ei varmistettu)

En haluaisi olla noin lihaksikas, mutta lihaksikkaampi kuitenkin kuin mitä olen. Tämän ääneen sanominen saa jotkut ystäväni hämmentymään, he ja monet muut kun aina vaa sanovat haluavansa olla laihempia. Itse en ihaile laihuutta :)

Lotta Katariina
Pumpui

Tässä muuten kahvakuulailija Kukka Laakson mainio kirjoitus naisista ja lihasten kasvamisen pelosta: http://kukkalaakso.com/2011/12/27/enta-jos-lihas-kasvaakin/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.