In the Open

Pumpui

Kerran hölmöilyn voi laittaa vielä typeryyden piikkiin, mutta entä jos toistaa virheensä viidettä kertaa putkeen?

Tältä minusta on taas tuntunut, kun olen mukana CrossFit Games Openeissa, eli maailmanlaajuisessa viisiviikkoisessa kisassa, joka valtaosalle osallistujista on vain hauskanpitoa sekä mahdollisuus haastaa itsensä ja pienelle kärjelle menolippu kohti Gameseja. Vaikka tiedän että oma sijoitus tulee olemaan häntäpäässä kaikilla mittareilla, en jostain syystä osaa suhtautua mittelöön pelkkänä höntsäilynä ja hauskoina jumppina.

Jokin viiraa päässä, kun viidettä kertaa haluaa lisätä elämäänsä viiden viikon hermoilun, jumppa-ahdistuksen ja laidasta laitaan seilaavat tunteet omista kyvyistä. Ensimmäinen laji käsipainotempauksineen ja burpee box jump overeineen sujui hyvin, joten seuraava jumppa menee todennäköisesti sitten aivan poskelleen. Pienkin leijuminen kostautuu yleensä heti seuraavalla viikolla.

Olen kirjoittanut Openeista niin monta kertaa vuosien varrella, että kaikki on varmaan jo sanottu. Siksi haluaisinkin kuulla teiltä. Osallistutteko? Millaisia fiiliksiä mitteleminen herättää teissä? Pystyttekö suhtautumaan lajeihin kuin mihin tahansa treeniin?

Ps. Kannattaa käydä lukemassa Elina Knaapin hulvaton kirjoitus siitä, kuinka tulla Openeissa maailmanlaajuiseksi crossfit-julkkikseksi! 

 

Vanhoja Open-postauksia:
2016 osa 1
2016 osa 2
2015 osa 1
2014 osa 1
2014 osa 2
2013

Kommentit

KS (Ei varmistettu)

Et ole kirjoittanut liian usein, koska mulle ei ainakaan ole selvää, mistä on oikein kyse. :)

Lotta Katariina
Pumpui

Lisäsin postauksen loppuun linkkejä vanhoihin postauksiin! :)

Anni (Ei varmistettu)

Nyt kun kysyt niin.. mä olen aivan hajalla kaikkeen siihen boksillamme tapahtuvaan vouhkaamiseen, jossa ouppeni sitä, ouppeni tätä, mikähän mahtaa olla seuraava laji, miten meni eka laji, miten meni vuosi sitten kolmas laji ja niin edelleen. Siihen kun lisää seurustelemisen crossfittaajan kanssa.. oi voi. Oi voi voi. Asiaa ei tietenkään auta se, että olen crossfitsalilla treenaava voimanostaja, joka on tehnyt metconin viimeksi joskus cf-aikoina elokuussa 2015 :D Yritän jaksaa, yritän todella. Ajattelen sen niin ettei tämä ajanjakso kestä kauaa, ja että itsehän olen lajin vaihtamisen jälkeen jäänyt sinne boksille treenaamaan. Ja tietenkin tämä yhteishenkeä nostattava globaali tapahtuma on omiaan voimistamaan yksinäistä tunnetta siitä, että olen ainoa joka ei hikoile, ainoa joka treenaa yksikseen, ainoa joka.. noh, saa itkeä epäonnistumisiaan ihan keskenään, eikä edes laittaa niitä Wodconnectiin ja sitä kautta saada vertaistukea ja tsemppihalipusuja.
Toisin sanoen, olen kateellinen siitä kaikesta meuhkaamisesta ouppeneiden ympärillä koska itse olen niin kovin *huokaus* yksinäinen :D

Lotta Katariina
Pumpui

Nyt vaan masinoimaan jotain globaalia voimanostajat yhdistävää tapahtumaa :D

El (Ei varmistettu)

Osallistuin viime vuonna aika lailla suoraan rampilta tultuani ja oivoivoi. Meininki oli sinänsä ihan kiva. Mutta oli se sellaista sähläämistä, että ensinnäkään yhden yhtä onnistumisen kokemusta en saanut ja lisäksi opin, etten vaan ole kilpailijatyyppiä. Pää ei pysy yhtään kasassa eikä voisi vähempää kiinnostaa pusertaa kuoleman kielissä muiden vahdatessa vieressä ja tuomarin huutaessa noreppiä. :D Mulla on lisäksi vähän sama kuin edellisellä kommentoijalla, en jaksa sitä vouhkaamista enää. 17.1-lajin tein kyllä epävirallisesti, kun ne meidän salilla ohjelmoidaan osaksi wodeja, jos mahdollista, ja se oli kiva ja meni ihan kivasti, mut emmää silti lähe tohon enää.

Lotta Katariina
Pumpui

Mäkin menin ensimmäisenä vuotena käytännössä suoraan on-rampilta openeihin, se oli ihan kamalaa :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä open on yksi alkuvuoden kohokohdista! Vaikka sitä ehtii monta kertaa katua osallistuneensa niiden viiden viikon aikana, niin onhan se pieni jännitys ja tekemisen meininki koukuttavaa ja hauskaa. Eikä haittaa, että yhteishenki lisääntyy, kaikkien tsempatessa toisiaan ylittämään itsensä.
Kamalan ihanaa ja ihanan kamalaa :D

Lotta Katariina
Pumpui

Tuo yhteishengen kasvaminen on mustakin tärkeää, omat suoritukset kun on mitä on niin pitää iloita muunlaisista asioista :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.