Pääsiäinen paketissa

Pumpui

Olenkohan ainoa, josta tuntui että pääsiäisloma kesti pidempään kuin neljä päivää? Muutamaan hassuun vuorokauteen mahtui niin monenlaista hyvää syötävää ja lystikästä puuhaa, että ihan hirvittää.

Lähdin viettämään pyhiä kotiseudulleni Lappeenrantaan. Rakkaan siskontyttöni viisivuotissynttäreitä valmistellessa en voinut olla hämmästelemättä sitä, kuinka taitava ja kekseliäs leipuri isosiskoni onkaan: juhlapöytään syntyi muun muassa ylhäällä vasemmalla oleva kaksikerroksinen kakku, jonka kruunasi, no, sokerista tehty kruunu. Makuelämyksiä sain myös kummitädin kotona. Ja äitini kotona. Ja isäni kotona. Housut kiristää!

Mutta kyllä sitä puuhailtiinkin syömisen lomassa. Lahjoitin sisarelleni hartioista pieneksi käyneen juoksutakin ja pakotin hänet lenkille lapsuuden maisemiin. Hän väitti jaksavansa juosta vain kymmenen metriä, mutta pienellä patistamisella lenkki venyi reiluun viiteen kilometriin. Pieniä hengähdystaukoja sentäs pidettiin kuvaussessioiden muodossa.

Viikonloppuun sisältyi myös runsaasti leikkiä. Siskontytön ja siskonpojan kanssa puuhattiin jos jonkinmoista origameista mäenlaskuun ja yleiseen hillumiseen. Ihanat lapset! Kävimmepä viisivuotiaan kanssa vähän leikkimässä saliakin. Ihan ei penkkipunnerrus vielä 40 kilolla mennyt, mutta muutaman vuoden päästä varmasti! Ainakin jos sukuunsa tulee: isänsä nostaa rautaa kiitettäviä määriä, ja serkkuni kuulemma oli yksi päivä isäni varastohuoneessa nostanut 180 kiloa penkistä. Itse tyydyin vain tekemään sarjan 40:llä...

Tällä ruoan ja ilon tankkauksella on pakko tulla uusi ennätysten viikko! CrossFit Openit päättyvät tällä viikolla, ja finaalilajista on taatusti tulossa ihan kauhistuttava.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.