Painonnostajan keittiössä

Pumpui

Joskus sitä saa gastronomisia neronleimauksia.

Rakastan ruoanlaittoa, mutta en aina ole sujut sen kanssa. Jos kokkaustyyliäni pitäisi kuvailla, olisin varmaankin kahden hengen taloudessa elävä suurtalouskokki. En osaa tehdä pieniä määriä ruokaa. Tai sopivia. Tai millään tavalla järjellisiä. Kerran ajattelin tehdä vähän perunamuusia. Mies tuli puuttumaan peliin siinä vaiheessa kun arviolta "muutama peruna" olikin muuttunut kahdeksi jättikattilalliseksi pottuja.

Erityisen paha on spagetin arvioiminen. Laitan aina varmuudeksi vähän lisää, jolloin sitä olisi tarpeeksi puolijoukkueelle. Eilen olin spagetinkeittopuuhissa kun sain neronleimauksen:

Kahden ihmisen kertapanos spagettia on tietenkin saman paksuinen jötikkä kuin viidentoista kilon levytanko! Ei kun peukalolukkoa makaronista ottamaan! Pure genious. 

ps. Vielä ehtii kysyä! Päivystävä dosenttinne yrittää viikonlopun aikana vastata. Kysymyspostaukseen pääsee täältä.

Share

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Haa hyvä niksi! Mulla menee spagetti aina keittiövaan kautta, kun sitä on niin vaikea arvioida. Paha vaan etten edelleenkään tahdo muistaa, mikä grammamäärä vastaa keitettyä lautasellista. :D

Lotta Katariina
Pumpui

Pastaa on ihan mahdoton arvioida! Siksi laitan aina "vähän lisää varuiksi" -> ihan liikaa spagettia

Kommentoi