Paljasjalkakenkiä, tötöilyä ja perinnelaama, eli Pumpuin GoExpo 2014

Pumpui

Erinomainen viikonloppu sai erinomaisen päätöksen GoExpossa. Messuista on muodostunut itselle muutamassa vuodessa melko perinteinen tapahtuma, johon liittyy tärkeitä rituaaleja. Olen aina jostain syystä hieman kohmeloisessa olossa edeltävän illan oluenjuonnin ansiosta, ja hauskin hetki koetaan outoja kavioeläimiä silittäessä.

Vuodessa on kahdet aidosti itseäni kiinnostavat ja koskevat messut, ja nämä ovat kirjamessujen ohella ne toiset. Kiertelimme toveri Kenun kanssa pitkin halleja tuntitolkulla paljasjalkakenkiä ja fillareita hiplaten, kahvia juoden ja yleisesti tötöillen. Lajikokeilut jäivät harmillisen vähäiseksi, sillä liaanihyppypisteellä puuhasivat ammattilaiset, lapset olivat valloittaneet baseballhäkin ja nälkä kasvoi liian isoksi ennen järjettömän kokoisella pallolla pelattavan kin ballin kokeilutuntia. Kenu sentään pääsi verestämään sählymuistojaan lyömällä palloa maaliin sellaisella vauhdilla, että takana jonossa seisseet pikkupojat ihastelivat ääneen.

Itse sain ilahtua ihan kunnolla, kun päädyin Arctic Sport Addictsin osastolle. Lätkäisivät mokomat minulle Merrellin Pace Glovet käteen. Kiitos tyypit ihan mielettömästi! Koeajoin popot illalla, olivat hitsin hyvät jalassa. Jos kelle ei ASA ole vielä tuttu, niin kannattaa käydä tutustumassa. Sen asiantuntevampaa bloogaajakuntaa ei juoksun saralta taida tästä maasta löytyä. Itselläkin taitavat taas ASA-vierailut lisääntyä tässä keväällä melkoisesti, kun pitäisi ruveta jälleen treenaamaan puolimaratonia varten. 

 

Vuosittainen perinne on käydä silittämässä kavioeläimiä konimessujen puolella. Epäilevä seuralainen K ei millään meinannut uskoa, että paikalle olisi oikeasti kärrätty paijattavaksi laama, joten pitihän sitä käydä näyttämässä, että en minä valehdellut. Kuten viime vuonna ja sitä edellisenäkin, siellä se laama tökötti karsinassaan (en mene takuuseen että oli sama, mutta samanlainen kuitenkin).

Vaikka meillä olikin hauskaa,  tuntui monella osastolla olevan melkoisen vaisu meininki tänä vuonna. Olisi hauskaa, että ständeillä olisi enemmän elämää ja kokeiltavaa, nyt moni tuntui tyytyvän kauppaamaan melkoisen samoja kamoja kuin naapurikioskitkin (en pysynyt laskuissa kuinka moni kauppasi kompressiotrikoita). Lisäksi voimanoston sm-kisojen poissaolo oli allekirjoittaneelle suuri harmi, se kun on ollut tärkeä messuperinne siinä missä laama ja semidarrainen olotilakin.

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Miten mä missasin LAAMAN?!? No ens vuonna sitten.

Lotta Katariina
Pumpui

Miten kukaan voi missata LAAMAN! Selkeä viestintäkatve tässä. Miksei ole erikseen mainintaa laamamessuista?

FFFifi
Fitness Führer

Joo siis kaikenmaailman lappua ja lippua oli lehdistökeskus täynnä, mutta yhdessäkään ei sanottu että HUOM. täällä on myös LAAMA. Nyt harmittaa :( Se näyttää niin pehmoiselta!!!

Lotta Katariina
Pumpui

Se oli oikeasti paljon äkäisempi kuin tuo kuva antaa ymmärtää. Alpakka oli symppiksempi.

FFFifi
Fitness Führer

No hyvä sitten etten nähnyt moista laamanilkimystä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.