Parasta juuri nyt ja tulevaisuudessa

Pumpui

Varmat kevään merkit, top 3: katupölykeskustelu, koirankakkakeskustelu, fillari. Uljas Musta, luottoratsuni, on palannut teille. Mikä vapauden tunne!

Ratsu on tullut kotiin! Pyöräilyvaatteet eivät tosin olleet ihan optimaaliset, kun olin tulossa suoraan töistä...

Tein kerrankin oikein ja vein fillarin huoltoon ennen pahimpia ruuhkia (tai no, että vein huoltoon ylipäänsä on saavutus sinänsä, aikaisempia ratsuja olen kohdellut hieman kaltoin...). Action Factoryssa tehtiin pientä kiristelyä ja säätöä, ja kyllä kelpaa ajella.

Kevään ensimmäisessä ajelussa on aina mukana pientä jännitystä. Etenkin kun suhaa suoraan Telakkakadun ruuhkaliikenteeseen. Nopeasti ne liikennesäännöt, käsimerkkien näyttämiset (ei siis pelkän keskarin vaan kääntymissuunnan, toim. huom.) ja muut kommervenkit kuitenkin tulivat mieleen, ja mieli palaa pitkille lenkeille.

Pyörä on ehkä yksi kivoimpia asioita, joita ihminen voi omistaa. Kuten joku saattaa muistaakin, ryhdyin fillariaikuiseksi viime vuonna, ja syksyllä vielä myin cruiserinkin pois. Vielä olisi hakusessa enemmän kaupunki- ja kauppa-ajoon tarkoitettu mankeli, mieluusti etutarakalla varustettu. Sitten olisi ihmisen tuplasti hyvä. Vinkkejä kivoista yksinkertaisista ns. kännipyöristä otetaan vastaan. Saisikohan Jopoon etutarakan?

ps. V-käyrätutkimus päättyi tänään talven kanssa sopivasti samaan aikaan. Luovutin laitteet oikeastaan ilolla pois, on suorastaan huojentavaa olla miettimättä omaa stressitasoaan jatkuvasti. Kertoilen lisää jahka saan tuloksia nähtäville!

Share

Kommentit

Sea Legs

oijoi. pääsiäisenä pyöräillään!! :D

Lotta Katariina
Pumpui

joo ehdottomasti. ja syödään, eiks niin?

Sea Legs

joo! syödään! ois mahkui lähteä äipälle saunoo ja syömää, mitäs sanot? :) hihi. kiva ku nähdään piiiiitkästä aikaa. <3

 

Enne

Pitääkin kaivaa Poni tallista viikonloppuna mikäli takatalvi ei yllätä. Ja selkeästi myös nahkarotsi! ;) (olen niin skeptinen etten ole uskaltanut vielä luopua villakangastakista...)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.