Pehmeä lasku treeniarkeen

Pumpui

Vaikka joogaankin luvattoman harvoin, on kroppani mieltynyt joogaan niin kovasti, että se lähestulkoon vaatii venytystä ja vanutusta aina silloin tällöin. Hyvänä laskuna arkielämään ja valmisteluna kohta koittavaan supertiukkaan treenikauteen kävin kokemassa Sound of Yoga -tapahtuman toimintakeskus Hapessa. Eipä ole ennen tullut joogattua DJ:n pyörittäessä levyjä!

Jooga teki taas erinomaisen hyvää sielulle ja ruumiille. Yoga Nordicilla opettavan Alexandra Lochoren vetämä vinyasa flow sopi erinomaisesti DJ:n pyörittämien levyjen kanssa. Tunnelma oli rento, kuka tahansa sai tulla mukaan. Seuraavan kerran Sound of Yoga -tapahtuma järjestetään 26.1. Yoga Nordicilla, tapahtuman Facebook-sivu löytyy täältä.

Kuten aina joogan jälkeen, loppupäivä sujui erinomaisen hyvissä tunnelmissa. Illalla koitti toinenkin uusi elämys: pelasin ensimmäistä kertaa eläissäni legendaarista nörttikorttifantsupeli Magig: The Gatheringia! Mies on teinivuosinaan ollut pelissä SM-tasoa, joten asiantuntevaa opastusta oli tiedossa silläkin tasolla. Hauskaa!

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Se on kylläkin Magic: The Gathering. Ei se mitään, hyvä pelihän se on :)

Lotta Katariina
Pumpui

No kappas, kirjoitusvirhehän sinne oli livahtanut! Kiitos, tarkkaavainen vierailija!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.