Penkkiurheilijan silmänruokaa

Pumpui

Viikon mittaisen sairaslomani aikana olen seurannut tiiviisti yleisurheilun mm-kisoja. Olenko kuumehoureessa tai tullut vanhaksi, vai ovatko yleisurheilijat nykyään paljon paremman näköisiä kuin ennen? Missä ovat takatukat, kauheat kampaukset ja niin sanotusti itäsaksalaisen näköiset naisurheilijat? Yksin tuomaroimani kauneus- ja komeuskilpailun voittajat löytyvät alta, miesten sarjan voittaja tuli yllättävästä lajista:

Naiset: Ivet Lalova


Bulgarialainen pikajuoksija on kaikkien aikojen kymmenenneksi nopein nainen satasella. Ja aika kivan näköinen mimmi muutenkin. Tuolla berberillä kehtaakin juosta meikäläisen alushousuja pienemmissä pöksyissä.

Miehet: Koji MurofushiMeinasin ensin valita miesten sarjan voittajaksi jonkun kymmenottelijoista, jotka ovat kokonaisporukkana ehdottomasti parhaimman näköisiä. Japanin Murofushi on kuitenkin moukarinheittäjä ja kultamitalisti. Moukarinheittäjä! Eikö niillä kaikilla enää olekaan takatukkaa ja isoa mahaa?

Yleisurheilumaailmassakin on kai alettu sisäistää, että kiva ulkonäkö tuo myös kivasti huomiota ja sponsorirahaa. Niin sanotusti itäsaksalaisen näköisiä naisia ei Daegussa kauheasti näy. Suomi tuntuu olevan vielä takapajula tässä hommassa: ei ole ulkonäköä, mutta toisaalta ei ole menestystäkään. Ehkä tulevaisuudessa sitten!

Olivatko valintani osuvia? Oliko kisoissa vielä paremman näköisiä urheilijoita? Olisiko pitänyt laittaa Thorkildsenin vatsalihakset tai ruotsalaismimmien häikäisevät hymyt?

Kommentit

Nora
Noran world

Hyviä valintoja. Itseltä on jäänyt valitettavasti anti kokonaan tsekkaamatta. Yleisesti tykkään kyllä ottelijoista, hyppääjistä, paitsi korkeushyppääjät, ja aitureista. Noissa lajeissa tarvitaan voimaa, nopeutta ja lihaksia sopivasti koko kropassa. :)

Lotta Katariina
Pumpui

Eipä ollut korkeudessakaan enää pelkkiä hongankolistajia, vaan melkoisen lihaksikkaitakin tyyppejä siellä loikki!

Appelsiininkukkia

En oo katsonut kisoja, mutta uskon, että valintasi ovat parhaimmistoa. En muuten oo ikinä nähnyt noin lihaksikasta japanilaista, nam! ;D

Lotta Katariina
Pumpui

Ambrosia: Se hämmästytti minuakin! Positiivinen yllätys miesten moukarikisassa, jos nyt vertaa vaikka siihen Suomen edustajaan... ;)

Hertta
Lilou's Crush

Hihi, muistan joskus teinivuosilta, kun silloinen pikajuoksija Geir Moen oli just hyvä syy tuijottaa urheilukisoja :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.