Perjantain kroppainspis

Pumpui

Piti kirjoittaa lihaksista ja niiden arvostamisesta, mutta jos yksi kuva sanoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässä monta tuhatta sanaa siitä, miksi urheilulliset naiset ovat kauniita ja miksi lihas sopii kaikille:

Yhdysvaltalaisen futarin Natasha Kain koko olemuksesta huokuu jotenkin ihan älyttömän hyvä fiilis. Kun joskus itsekin tuntisi itsensä noin kaikin puolin täpäkäksi!

Crossfit-urheilija Camille Leblanc-Bazinet on toinen esimerkki siitä, kuinka säkenöivältä urheilijat voivat näyttää. Lisäksi mimmi on aika kova luu noin urheilumielessäkin.

Ronda Rousey, ensimmäinen nainen vapaaottelun kovimassa liigassa UFC:ssä, on idolini sekä suorituskykynsä että asenteensa puolesta. Supermimmi muuten ottelee viikon päästä UFC 157:ssä, jossa nähdään myös suomen Anton Kuivanen!

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä: Kike Elomaa! Tuosta asusta en ole ihan varma, mutta onhan Kike vuodesta toiseen yhtä sympaattinen.

Yhteistä useille ihailemilleni naisvartaloille on sopusuhtaisuus ja se, että fanitan paitsi sen muotoa myös suorituskykyä. Urheilullinen olemus, hyvä ryhti ja pilke silmäkulmassa tekevät kyllä lähes kenestä tahansa superkauniin.

Ja ettei tämä menisi pelkäksi naiskauneudeksi, laitetaan mukaan vielä yksi inspiraatiomieskuva. Kuten meidän kuntopiirissämme sanotaan, "no pain, no Bane". Tom Hardy, järjetön selkä ja pieruverkkarit, olkaa hyvä:

Sekalaista inspiraatiokuvaa ja kissakuvia löytyy muuten Pumpuin Pinterestistä!

Kommentit

ReadySteadyGlow

Niin totta, strong is the new skinny :) Ja kiitos vielä inspiroivasta blogista!

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,

Riika

www.ReadySteadyGlow.Blogspot.fi

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitoksia! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.