(Pian toteutuvia) reissuhaaveita

Pumpui

Olen joskus miettinyt, että elämästä tuntuu puuttuvan palanen, jos ei ole uusia reissuja suunnitteilla. Nyt on elämässä palasia ylenpalttisesti, sillä vuoden ensimmäiselle puoliskolle on tiedossa useampikin matka. Lupasin uudenvuodenpäätöksessäni lopettaa vatuloimisen, ja ainakin reissujen suhteen olen sen nyt tehnyt. Usein reissun lähdön haastavin vaihe on lentojen hankkiminen. Voi mikä endorfiinirysäys siitä tuleekaan, kun pistää silmät kiinni ja Visan laulamaan ja ostaa lennot kauas! Kun lennot ovat plakkarissa, on muu vain yksityiskohtia ja speksausta. 

Nyt pitäisi sitten keksiä puuhaa seuraaville matkoille:

- pitkä viikonloppu Prahassa
- reppureissu Sri Lankassa
- viikonloppu Kööpenhaminassa CrossFit-regionaalien aikaan 

Vinkkejä yllä mainituista kohteista otetaan kernaasti vastaan! Kööpenhaminassa iso osa ajasta kuluu Ballerup-areenalla hurratessa, mutta onneksi on illat vapaana syömis- ja juomispuuhille. Ilmiantakaa siis suosikkinne! 

Odotan kaikkia reissuja innolla, mutta eniten pähkinöinä olen tuosta Sri Lankan matkasta. On aivan mahtavaa päästä pariksi viikoksi kikkailemaan uusiin maisemiin reppu selässä ja huolet kaukana! Suunnitelmissa on kiivetä vuorelle, snorklata ja opetella surffaamaan! 

Lentolippujen kilahdettua sähköpostiin alkoi tietenkin kauhea speksaus ja pakkaamisen suunnittelu, vaikka aikaa lähtöön on vielä pari kuukautta. Pieni vaatekaapin ja muun reissuvälineistön inventaari osoitti, että hankintojakin on tehtävä. Nämä pitäisi hoitaa plakkariin ennen lähtöä:

- surffishortsit jotka mahtuvat hanurista ylle
- farkkushortsit jotka mahtuvat hanurista ylle
- pellavashortsit jotka mahtuvat hanurista ylle
- bikinialaosat jotka mahtuvat hanurista ylle
- GoPro viidakko- ja meriseikkailujen taltioimiseen
- uusi snorkkeli ja maski, vanhat ovat ehtineet muutaman vuoden tauon aikana hapertua

Muukin reissuvermeistö kaipaisi päivitystä, ja mielen perukoilla kuumottelisi päivittää vanha rinkka Fjällrävenin Kajkaan, mutta saa nähdä kuinka paljon reissubudjettia saa venytettyä jo ennen matkaa. Näemmä isoimmat siivut matkasta vievät lentojen lisäksi allekirjoittaneen kasvanut hanuri ja hinku saada laadukkaampia välineitä matkantekoon. 

 

Kommentit

heta margareta
Viinillä

Köpiksessä Fisketorv on ihana <3 Ja oysholla on sellasia sivuilta sidottavia bikinialaosia auringonottoon, joita voi säätää hanurin koon mukaan. Ja auringonottoon tarkoittaa nyt sitä, että pakara/kangas -suhde kasvaa hanurin koon mukana..

Lotta Katariina
Pumpui

Jesh, kiitos vinkeistä! :)

FFFifi
Fitness Führer

Ja ainii, tässä on pari Köpis-vinkkiä http://www.lily.fi/blogit/fitness-fuhrer/kaljaa-ja-kakkua-eli-jouluinen-koopenhamina Sporttikakun kanssa kannattaa ottaa matsi! Ei nynnyille!!!

Lotta Katariina
Pumpui

Voi kyllä! Kyllä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.