Poikien kanssa punttiksella

Pumpui

Konstit on monet, sanoi Lotta kun zercher-kyykkyä ensi kertaa kokeili. Liike oli kauhea, mutta sillä kivalla tavalla, että se menee suoraan osaksi treeniregiimiä. Kun menee kavereiden kanssa salille, pääsee ravistelemaan omaa liikerepertoaariaan ja kokeilemaan kaikenlaista kummaa.

Hipsterin suorituksessa tärkeintä on Hipstamatic-apuri. Kuvan nimi on "Mä teen kyykkyjä joista sä et ole ikinä kuullutkaan."

HeiaHeiassa pitäisi olla urheilulaji nimeltä Kisistely. Se kattaisi kaikki Töölön Kisahallissa tehdyt puuhastelut, kun tekee mieli vähän bodata, vetää leukaa, hakata säkkiä, painiskella ja hämmästellä kentällä volttia heittäviä cheerleadereita.

On hirvittävän virkistävää käydä silloin tällöin treenaamassa poikien kanssa. Vaikka painiminen isojen jässiköiden kanssa pistää aina välillä kyseenalaistamaan pääkoppansa kunnon, on mukava päästä irti tarkoista treeniohjelmista ja -tavoitteista. Vaihdetaan kuulumisia, nostellaan rautaa, kamppaillaan ja kokeillaan uusia liikkeitä.

Kuten aivan kammottavaa "Lemisen leuanvetoharjoitusta", jossa vedetään leukaa monella, toinen toistaan ikävämmällä tavalla. Ensin kädet yhdessä vastaotteella, sitten myötäotteella, sitten kädet levällään vastaotteella, sitten vuorikiipeilijävetoja (yllä). Naureskelemiseksihan se meni (alla).

Edit: Leminen itse ei ollut paikalla, ja pyysi oikaisemaan virallisen leuanvetojärjestyksen: hartioiden levyinen myötäote, hartioiden levyinen vastaote, leveä myötäote, kapea vastaote ja sitten vasta vuorikiipeilijät :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.