Polviklenkan paksut posket

Pumpui

Voi maanantai, sinä päivien maanantai. Miksi kaikki viikon ankeus tuntuukin kasautuvan tälle päivälle? Ei se mitään että aamulla väsyttää ja töissä on tavallista tympeämmän makuista kahvia, mutta pitikö siihen päälle vielä lyödä yllättäen alkanut polvikipu ja itsepintaisen painonnousun eskaloituminen siihen, että lähimmäinenkin huomaa poskien läskistyneen?

Irvileukamies lupasi tehdä minulle yksinkertaiset laihdutusohjeet. Nehän sitten sainkin.

Aloitetaan vaikka siitä akuutimmasta. Lonkkani tuntuvat aina välillä rytyyttäessä menevän hieman pois paikoiltaan, ja kipu tuntuu ensisijaisesti polvensyrjässä. Yleensä ongelma korjaantuu nopeasti venyttämällä ja naksauttamalla lonkat ääriasentoon, mutta nyt kipu ei ota laantuakseen. Arvatkaa vaan onko lystyiä klenkata ylös kuusi kerrosta rappusia, kun toista jalkaa ei saa koukistettua kunnolla?

Ja sitten se toinen osuus. Suhtaudun jokseensakin ristiriitaisesti tämänhetkiseen kehityssuuntaani. Yhtäältä on megalomaanisen kivaa, että treeni kulkee erinomaisesti, voimatasot nousevat kohisten ja yläkroppaan on tullut reilusti lisää lihasta. Mutta se kääntöpuoli sitten: alan olla keskivartalosta omaan makuuni jo reilusti liian höttöinen. Ylimääräinen kun ei minulla tule mitenkään tasaisesti ympäri kroppaa vaan hyvin tiukalle noin 15 senttimetriä korkealle sektorille vyötärönseudulle. Ja näemmä sitten sinne naamaankin.

Pitäisi varmaan päättää tämä tahaton massakausi vielä kun juoksutrikoot jotenkuten menevät päälle. Jotenkin ei vain yhtään hotsittaisi ottaa oikeasti käyttöön kaikkea sitä vuosien aikana itseensä tankattua tietoa järkevästä painonhallinnasta ja ruokavaliosta, jonka avulla jaksaa vielä treenata mutta jota noudattamalla saisi akuuteimmat fätit pois. Mutta ehkä tämä vastentahtoisuus on vain tämän maanantain syytä. Ei mitään hyvää ole ikinä startattu heti alkuviikosta, eihän?

 

Kommentit

kyoto (Ei varmistettu)

Kannattaa kokeilla osteopaatilla käyntiä! Käyn nykyisin itse aina, kun tulee pieniäkin ongelmia niin selviää helpoimmalla :) Hyvä osteopaatti saattaa saada jo yhdellä käynnillä korjattua virheasennon tai ainakin osaa kertoa todennäköisimmän syyn :)

Lotta Katariina
Pumpui

Kyoto: pitäisi varmaan käydä! Jotenkin sitä aina vaan meinaa odottaa siihen saakka kun tilanne on jo ihan mahdoton. Pitäisi vain ajatella sitä ihanaa oloa mikä on niksauttelun jälkeen kun kaikki palikat on taas kohdallaan :)

Mulla sama homma, rasvat on InBody-mittauksen mukaan 16 ja rapiat mutta se kaikki sitten ilmeisesti on tossa navan ympärillä ja kyljissä. Äh!

koitahan saada jalkasi kuntoon! mulla on auttanut pienempiin kremppoihin myös hermoratahieronta (SI-nivelen lievät virheasennot ym.)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.