Poneja, penkkipunnerrusta ja puoteja

Pumpui

Lievästi krapulainen ja vienosti hysteerinen seurueemme vietti tänään tuntitolkulla aikaa Go Expossa. Piti mennä kokeilemaan kaikkea kivaa uutta, mutta päädyimme tölläämään penkkipunnerruksen SM-kisoja ja koneja - ja ostamaan ihan liikaa tavaraa. Kuvareportaasissa megalöydöt ja karvaiset kaverit!

Laama oli hevosmessujen vetonaula. Alpakka ujosteli eikä näyttänyt lärviään kameralle.

Penkkipunnerruksen SM-kisoissa minua kevyemmät naiset nostivat kolme kertaa enemmän rautaa kuin minä. Aika vaikuttavaa.

Skidit pelasivat innokkaasti muun muassa jalkapalloa. Pieniä urheilijoita on aina kiva katsella.

Vaikka entinen heppatyttö olenkin, pelotti vähän silitellä jättimäistä shirehevosta (kiitos Johanna korjauksesta, ei se ollutkaan friisiläinen :D). Onneksi polle oli kiltti kuin mikä.

Ja sitten ne ostokset. Mitään ei pitänyt ostaa, mutta:

Dexalin juomapullovyölaukku saakoon toimia pelastajana kesän hikisillä juoksu- ja pyörälenkeillä. Näppärän oloinen systeemi sisältää monta taskua, avainlenksukan ja toki juomapullon paikan.

Isostarin urheilujuomajauhe oli hyvässä tarjouksessa. Tätä minä heitän pitkien kamppailutreenien ajaksi juomapulloon veden joukkoon. (Haluaako joku muuten joskus lukea horinaa palautusjuomista ja kaikista jauheista, joista olen innostunut, muuten?)

Sastan ohut windstopper-takki oli kyllä messujen paras löytö. Olen kaivannut tällaista ohutta, pieneen tilaan pakkautuvaa ja tuulen- ja vedenkestävää takkia paksumman kuoritakin kesäiseksi vastineeksi.

Ja parasta takissa tietenkin oli sen hinta:

Pitäähän sitä ostaa kun halvalla saa, eiköstä vaan?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Juu, kerro toki lisää jauhoista. Mua ainakin kiinostaa paljon!

Miia_pau
Kolmas linja

Allekirjoitan raportin! Laama oli paras, penkkiskabat toisiksi paras :) Seurakaan ei ollut hassumpaa! Mutta jättivät perkeles miun takkiin hälyttimen kiinni, pitää siis mennä otattamaan se irti. Onneks sentään kuitti oli tallella...

Lotta Katariina
Pumpui

oho, pitääkin kattoa oma takki läpi ennen kuin lähtee kaupungille hiihtämään ja aiheuttamaan stevareille turhaa toivoa myymälävarkaan narauttamisesta :D

Mua kiinnostais kans horinat juomista ja jauhoista. :P Tähän asti olen pärjännyt ilman, mutta viime aikoina on treenaaminen lisääntynyt sen verran että olen miettinyt et pitäisköhän kokeilla jotain palkkaria. En vaan tiedä niistä juuri mitään.

Lotta Katariina
Pumpui

Vierailija ja Vim: Hieno homma, voisin yrittää alkuviikosta ehtiä kirjoittamaan palkkareista ja prodeista jotain! :)

Marikki Patrikka (Ei varmistettu)

Tiedätkö, vasta kuukausi sitten haaveilin tommosesta juoksuun tarkoitetusta vyötärölaukusta. Jee!

Lotta Katariina
Pumpui

Marikki: Vaikuttaa siltä, että tuo pysyy vielä ihan tukevasti paikallaan juostessa. Kokeillaan kunnolla sit kesällä. Teillä Australiassa varmaan tuollaiselle on vielä enemmän tarvetta kuin meillä täällä kylmässä :)

Marikki Patrikka (Ei varmistettu)

Mun työmatkat sujuvat usein juosten, ja inhoan käyttää reppua tavaroiden kuljettamiseen - se heiluu ympäriinsä ja hiostaa selän (kun on muutenkin +30 lämmintä). Tähän mennessä olen vaan tunkenut avaimet, kännykän ja rahat pyöräilypaidan selkätaskuihin, mutta ei ne sielläkään pysy paikallaan. Vyötärölaukun aika!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.