Pukeutumiskysymys, osa 2

Pumpui

Tuntuipa hyvältä olla viikon tauon jälkeen kuntoilupuuhissa! Ihan yhtä hyvältä ei tuntunut se, kun juoksin kotiin hyvin, hyvin kyykkypitoisen crossfit-treenin jälkeen. Suorituskyky ehkä kaikkosi pakaroista mutta hyvät kamat tekivät juoksemista erinomaisen mukavaa.

Kuten kesällä kertoilinkin, ostin Sokoksen alennusmyynneistä Adidaksen talvijuoksulenkkarit. Tänään kokeilin niitä ensimmäisen kerran lumella. Ja mikä pito! Eihän se kymmenen sentin sohjossa ylämäkeen mennessä ihan täysin pitävää ollut, mutta ero tavallisiin lenkkareihin oli huomattava.

Talvella hölkötellessä on tärkeä pukeutua lämpimästi mutta kevyesti. Haltin talvijuoksu- tai hiihtopuku ja tekninen pitkähihainen paita toimivat todella hyvin nollakelissä. Jalkaan lämpimät hengittävät sukat, päähän ohut pipo ja käteen älypuhelimen näpräilyyn soveltuvat hanskat, niin avot! Kyllä kelpasi.

Yksi Lontoon-reissun iloisimmista löydöistä oli Karrimorin juoksureppu, joka tuntui ensi kertaa käytössä ollessaan todella hyvältä. Tiukasti vartaloon painautuvassa repussa kulkivat hyvin treenivaatteet, lenkkarit ja juomapullo. Pieni värikatastrofihan tuo neonpinkin ja tummanpunaisen yhdistelmä on, mutta siitä viis. Eipä ole enää syytä olla juoksematta silloinkaan kun on kamaa kannettavana!

(Lontoosta muuten tarttui sporttitavara-addiktille muutakin erinomaista, kiitos Sportsdirectin alennusmyyntien: kasa Lonsdalen treenialusvaatteita, Karrimorin juoksukuulokkeet ja todella hyvät hammassuojat. Kaikki, reppu mukaan lukien, vaivaiset 40 puntaa, kun Suomessa pelkistä Opron hammassyndeistä saa pulittaa yli kaksikymppiä. Nice!)

Ps. Aikaisemman talvivaatepostauksen voit käydä lukemassa täältä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.