Pumpui 2 vuotta!

Pumpui

Miten siitä voi jo olla kaksi vuotta, kun kirjoitin Lilyyn ensimmäisen postaukseni?

Kirjoitin, "Jatkossa tässä blogissa käsitellään urheilua, kuntoilua ja liikunnan lieveilmiöitä aina erilaisten lajien harrastamisesta kummallisimpiin kännykän urheiluohjelmiin."

Arvio blogin laadusta on kyllä pitänyt paikkansa. Olen käynyt joogassa, osallistunut seikkailujuoksuun kahdesti, kiipeillyt, pelannut jenkkifudista, riehunut temppuradalla sekä käynyt bootcamp- ja crosscore-tunnilla. Ja thainyrkkeillyt, paininut, säätänyt salilla ja hurahtanut crossfitiin. Ja hölöttänyt niin bikinidieeteistä, seksinaamoista kuin kengistä.

Alun perin aloitin bloggaamisen pitääkseni kirjoittamisvirettä yllä. Nyt huomaan, kuinka paitsi treenaaminen myös palstan pitäminen on tullut entistä isommaksi osaksi elämääni. Ja mikä tärkeintä, kaikkein parasta on ollut huomata, että teitä tärkeitä lukijoitakin on jo melkoisen monta. Välillä minua tosin hämmästyttää edelleenkin, että Pumpuissa käy joku muukin kuin äitini. Olen tutustunut bloggaamisen kautta mainioihin tyyppeihin - ja onnistunut välillä herättämään keskusteluakin. Etenkin "Napaläskitrilogian" käynnistyskirjoitus ja jatko-osa sekä Saako puuttua? -postaus  kirvoittivat kipakoita kommentteja puolesta ja vastaan.

Onpa ollut kivat kaksi vuotta! Tästä on hyvä jatkaa. Synttärien kunniaksi haluaisinkin kysyä teiltä, rakkaat lukijani, mistä aiheista haluaisitte jatkossa lukea?

Kommentit

tiiti
ite puin

Onnea! Mää tahdon lukea täältä samoja juttuja kuin ennenkin, tai siis ei tietty niitä just samoja, jotka oot jo kirjoittanut, mutta siis samanlaisia :D

Lotta Katariina
Pumpui

No hitto, mä jo meinasin kopipeistata kaikki vanhat jutut uusiksi niin vois lööbata pari vuotta :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Jee! Onnea, sun blogi on paljon vanhempi kuin mun! Samaa settiä vaan tulemaan jatkossakin. Tämmöisenä salille raudan ääreen jumiutuneena on mukavaa lueskella, että on olemassa muitakin liikuntamuotoja ;)

ReadySteadyGlow

Aivan mahtavaa synttäriä! Ja wau, kaksi vuotta on jo pitkä aika, osoittaa, että olet todella sitoutunut tähän hommaan.

Kiva kun listasit noita suosituimpia tekstejäsi. Tämä ryhtyy heti tutkimaan. Näin viikonloppuisin kun on kerrankin aikaa (treenailun lisäksi, totta kai) ;)

Ja oih, kiitos Lotta, olit näköjään lisännyt blogini listallesi! <3

 

Rentouttavaa viikonloppua kaikille toivotellen,

Riika

Chic & Fit

Pumpui ja kaksi hienoa vuotta! Lisää hikeä ja lihaskipuja kiitos :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.