Puolipakollinen puolimaraton

Pumpui

Tulipa taas lisää urheiluaiheista kisaohjelmaa tälle keväälle. Voitin nimittäin Gatoraden arvonnassa paikan Helsinki City Runille. Kaipa se on pakko ruveta sitten treenaamaan puolimaratonille!

Ihan ei ennen HCR:ää pääse korkean paikan leirille. Viime kesänä lenkkeiltiin muun muassa Sloveniassa.

Osallistuin arvontaan, koska puolimaratonin juokseminen kiinnosti, mutta en raaskinut pistää seitsemääkymppiä siihen, että pääsen juoksemaan kotikulmilla kauheassa ruuhkassa. Mutta kuinkas sitten kävikään!

Onnitteluviestin napsahdettua sähköpostiin piti hetken aikaa miettiä että mihin sitä olikaan lusikkansa keksinyt pistää. Pitäisikö tässä sitten ihan harjoitellakin? Extreme Runien mäkiset 16 kilometriä olen aina juossut vain muutaman lenkkikerta alla, mutta ehkä jalkojaan säästääkseen pitäisi juosta vähän tavoitteellisemmin jo ennen puolimaratonia.

Taidan ruveta juoksemaan kaikki treenimatkat, muutama kilometri suuntaansa. Ja sitten voisi kerran viikossa kipitellä vähän pidemmän lenkin. Sen kummempaa valmistautumista puolessatoista kuukaudessa ei varmaan aikaiseksi saa.

Onkos täällä muita HCR:ään menijöitä? Miten meinaatte treenata?

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Mä menen :) On niin paljon ottanut kupoliin nämä säät, että tosi vähän olen juossut, minkä ansioista en ole parhaassa iskussa. Että mun treenisuunnitelma on varmaan juosta sen verran kuin kerkiän ja katsoa mikä on tilanne sillä. Varsinainen aikatavoite mulla on puolikkaalla vasta Runner's Twilight'ssa ja päätavoite Berliinin maraton.

Lotta Katariina
Pumpui

Luin sun postauksen, sullahan riittää kiirettä! :D Paljonko sulla on tavoite puolikkaalle?

FFFifi
Fitness Führer

Olisi hienoa voida sanoa jotain 1:30, mutta alle 2 tuntia on tavoite elokuussa :) Ei kuulosta pahalta ollenkaan, mutta mä olen niin mahdottoman hidas, että hirveän työn takana se on :D Olen lähtenyt kerimään sitä kasaan melkein kolmesta tunnista(!!!) joitain vuosia sitten, ja kyllä se nyt menee jos vaan saa treenattua...

Ja siinä vaiheessa kun saan tunnin pois verrattuna ekan kerran puolikkaan aikaan, avaan samppanjan. Kuten myös silloin kun se spagaatti lopultakin menee :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.