Rakas, minusta on tullut pullukka

Pumpui

"Tiesit kai, että yleensä sitä painoa tiputetaan ennen bikinikautta?" leukaili mies kun aamuna muutamana kauhistelin vaa'an lukemia. Kevät tuli, ja tuli näemmä myös muutama yllätyskilo siinä samalla. Eivätkä nuo kilot ole mitään muskelia, vaan ihan ehtaa fättiä. Pitäisiköhän sitä oikeasti pistää stoppi tälle massakaudelle?

Tässä vaiheessa joku on varmaan ehtinyt jo ulvahtaa, että peiliähän sitä pitäisi katsoa eikä vaakaa. Vaan ihan samaa se peilikuvakin näyttää: rakas napaläski voi erinomaisen hyvin.

Monilla muutaman kilon painonnousu ei näy muuna kuin kivana naisellisena pyöreytenä. Minulla vaan läski kertyy yksin- ja nimenomaan vatsanseudulle niin tehokkaasti, että duunipaikan harkkari luuli minun olevan raskaana. Menisipä rasva edes tisseihin. On kyllä erinomaisen tyhmää olla vartalomalliltaan hoikka tyttö, jolla on isompi maha kuin daisarit.

Syypää painonnousuun on helppo löytää. Kevät on mennyt kiireiden ja pienen motivaationotkahduksen takia normaalia vähäliikunnallisemmissa merkeissä kuin olisin halunnut, ja samaan aikaan olen syönyt ihan mitä huvittaa (hiilareita) ja niin paljon kuin napa vetää (ihan hemmetisti). Nämä asiat fiksaamalla palautuu varmasti painokin normaaleihin lukemiin.

Ilolla jo ajattelen elämää viikon päästä, kun kevään ehdottomasti pahin duunisuma on saatu purettua ja crossfit-tahti palautettua ihanteelliseen kolmeen neljään kertaan viikossa. Vaikka olenkin vuosien varrella omaksunut melkoisen hyvin liikunnan ja järkevän syömisen vakituiseksi osaksi elämääni, löytyy edelleen sudenkuoppia, joihin osuessa kurinalaisuus hyvinvointiasioiden suhteen katoaa. Kun työpäivät venyvät ja stressi kasvaa, tekee mieli palautua makaamalla eikä huhkimalla. Tämä vain on ikävä kierre, koska kun en liiku, unenlaatuni kärsii huomattavasti, ja olen entistä väsyneempi ja stressaantuneempi.

Kesäkuntoa kyllä löytyy, mutta sitä voisi hieman kuoria paremmin esiin. Katsotaan miten käy!

Kommentit

tiiti
ite puin

Tsemppistä kuorintaan!

Mulla menee läskit suoraan poskiin, jos ne meniskin "vauva"mahaksi, voisin edes ajaa auton supermarketin perheparkkipaikoille, ja olisi lyhyempi matka raahata tankkausjätskejä. Nyt mää saan vaan syyttäviä "ahne paska tai syömishäiriöinen" -katseita siellä pakastealtaalla :D

Lotta Katariina
Pumpui

Pitäisköhän ottaa taktiikka käyttöön ruuhkasporassa, sais aina istumapaikan :D

merisiili (Ei varmistettu)

Mulla on sama ongelma! Pitkä ja suht hoikka mutta läski kertyy mahaan, buu. Tulee aina toivottua että ois isommat tissit niin ei ne mahaläskit niin pomppais silmään... tai sit vois ottaa ryhtiliikkeen liikunnan ja ruuan kanssa.

Lotta Katariina
Pumpui

Oo, kohtalotoveri! Pitäis kai hankkia jotkut wonderbrat niin sais vähän fuskattua vartalonsa mittasuhteita :D Mä tosin olen kattonut joitain nuoruusajan kuvia ja mulla on napaläskiä ollut jopa silloin kun painoin 45 kiloa, eli en tiedä pääseekö siitä ikinä oikeasti eroon...

merisiili (Ei varmistettu)

Hassua kun juuri mietin tällä viikolla paljon tätä asiaa ja sitten sattui silmiin tämä sun teksti. Kohtalotoveri tosiaan.. Uskon vakaasti että kyllä ne saa pois! tai saisi jos olisi itsekuria.. *marabou kainalossa sohvan nurkassa*

Nina Enroth

Lohdullista, että joku muukin on kevään myötä uuvahtanut eikä energisoitunut. Kyltäätästätaasjossainvaiheessa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.