Rakasta itseäsi, tee kyykkyjä

Pumpui

Jonkin aikaa sitten pohdin syitä treenaamiselle. Tänään taas muistui mieleen se syistä tärkein,  kun 50 thrusterin, kyykkytekniikkatreenin ja parin muun harjoitteen jälkeen yrittää juosta tutisevin jaloin kotiin. Tuntui niin kauhealta ja niin hyvältä yhtä aikaa. Kyykätkää, ihmiset! Se jos mikä tekee hyvää ruumiille ja sielulle!

Kommentit

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Thrusterit on kyllä tulleet tutuiksi On Rampilla, jota parhaillaan käyn. Kyykkyliikkeet on parhaita!

Sita (Ei varmistettu) http://colours-and-carousels.blogspot.com

Mun sydäntä niin lämmittää sun blogin nimi :D t. puoleksi thaimaalainen

Corde

Täällä tykkäillään myös kyykkäilystä, kunhan vaan saisin pepani oikeaan asentoon enkä vaan pir vie tyrkylle! Harjoitus tekee mestarin!

Lotta Katariina
Pumpui

Inka: Nyt en tiedä kyllä kyykkyjen parhaudesta, aikamoisen jumissa on paikat :D

Sita: Mahtavaa että aukeaa jollekulle toi nimi, yleensä ihmiset sanoo että "ai pumpuli-blogi?" :D

Corde: Sitä voisi kuvitella, että kyykkääminen on helppoa, mutta on oikeasti tosi vaikeaa. Mulla on aika paljon työtä vielä siinä, että liikeradat on raskaillakin painoilla puhtaita ja kyykyt oikeasti syviä.

Enne

No hitto, *tähänseparastekosyyikinä* kyykkäisinkin mutku meidän akkojen salilla ei oo tankotelinettä, ja yli 25kg tankoa ei oikein enää uskalla hujauttaa pään yli harteille *tähänseparastekosyyikinäloppuu*

okei, Thrustereitten kokeilemattajättämiseen en nyt just keksi tekosyytä :D

Lotta Katariina
Pumpui

Enne: toi on kyllä ihan posketonta, mikä se sellainen sali on jossa ei ole kyykkyräkkiä? Ei kyllä kauhean isoja painoja viitti nostaa harteille, oikeassa olet! Nyt palautetta ja aloitelaatikko täyteen vaatimuksia kyykkytelineen hankkimisesta :D

 

Corde

Alkuun kuvittelin et kaikkihan vaan osaa kyykätä, ei tosiaan ole kyllä se helpoin homma.  Pelkkä pepun tyrkyttäminen ei ole mun ongelma vaan myösse et otan aina liian kapean asennon. Itsellä onneksi PT puuttuu asento virheisiin mukavan herkästi!

Enne

Thrusterit. Kokeilin, kyykkäsin ja rakastuin! Takapuoli kiittää vinkistä! :D

Lotta Katariina
Pumpui

Enne: Mahtavaa! Tuo on aika tehokas liike, ja variaatiota löytyy jos minkälaista. Jos haluaa superhaastavan version, löytyy crossfitin sm-karsintalajeista aika ikävä variantti:

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.