Rantakunnossa

Pumpui

Kesäinen aamupäivä, Hietaniemen uimaranta, meri, hiekka ja atleettiset vartalot. Ja kymmenen celsiusastetta, hyytävä tihku ja tuuli.

Välillä sitä kyseenalaistaa oman järkensä ja harkintakykynsä. Kuten eilen aamulla, kun kömmin lämpimästä vuoteesta vetämään trikoita ja FiveFingersejä jalkaan. Olin nimittäin luvannut osallistua salimme järjestyksessään toiseen "Hietsu Beach Wodiin" - josta sovittiin tietenkin aurinkoisena hellepäivänä. Teki mieli jättää menemättä, mutta tietäen mikä kettuilun määrä feidaamisesta seuraisi ja kuinka paljon harmittaisi jos ei menisi, lähdin säätä uhmaten mukaan.

 

 

Joukossa tyhmyys tiivistyy, mutta myös tolkuton tekemisen riemu. Ilman kavereita vaatisi melkoisen määrän lisäsisua rämpiä vedessä ja puljata hiekassa tuossa kelissä. Lajit kun oli suunniteltu niin, että märän hiekan määrä persvaossa ja tukassa olisi maksimoitu, kiitos vain valmentajalle.

Laji 1: viesti kolmen hengen joukkueissa
2 kierrosta
10 m askelkyykky
10 m karhukävely
10 m kuperkeikat
10 m ryömintä
10 m kaverin vetäminen jaloista

Laji 2: pareittain
8 minuutin AMRAP
n. 50 m juoksu hiekalla
n. 50 m parin kanto vedessä (vaihto puolessa välissä)

Laji 3: kahdessa joukkueessa
8 kierrosta
toinen joukkue tekee 8 burpeeta hiekalla, sillä välin toinen joukkue tekee vatsapidon vedessä, vaihto kun viimeinenkin on tehnyt burpeet

 

Oli siinä Sonispheren purkumiehillä hämmästeltävää, kun reilut parikymmentä tyyppiä puljaa kiljuen ja ärräpäitä huudellen vesirajassa. Harvoin on kyllä ollut noin euforisen iloista väkeä vaihtamassa vaatteita jumpan jälkeen kuin eilen. Kärsimys ilmeisesti jalostaa, ja yhteinen kärsimys sitäkin enemmän.

Kiitos kuvista Hanna/CFCH!

 

 

Kommentit

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.fi

Hullut!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.