Reissumuijan pikakuulumiset

Pumpui

Reissu-Lasse tässä terve. Olen ollut matkoilla viikon verran, ensin lomahommissa Kööpenhaminassa ja sen jälkeen työasioissa Pariisissa. Kotona ehdin käydä viime sunnuntaina sen verran, että kippasin matkalaukusta likaiset vaatteet pois ja heitin duunikuteet tilalle. Oli kaunis tarkoitus tehdä etukäteen liuta postauksia, mutta, no, tuli elämä väliin.

Ne teistä, jotka seuraavat allekirjoittanutta Facebookissa tai Instagramissa, ovat varmaan huomanneet hehkutukseni Köpiksessä näkemistäni crossfitin epävirallisista EM-kisoista eli regionaaleista. Niistä laajemmin viikonloppuna, mutta sanalla voisi sanoa että kisat olivat huikeat. Huikeat, huikeat, huikeat. On harmittanut vietävästi, että en ole päässyt salille purkamaan intopinkeyttäni vielä.

Tien päällä olemisen ei tietenkään tarvitsisi tarkoittaa sitä, että normaali treeniarki katoaa kokonaan. Olisi voinut olla ehkä mahdollista ehtiä kongressin ja iltatilaisuuksien välissä pariisilaiselle crossfit-salille tai skipata Kööpenhaminassa yhden illan kaljoittelut, jotta ehtisi seuraavana aamuna ennen kisoja käydä jumppamaassa. Olisi kyllä, mutta nyt ei pystynyt. Kerran sentään pääsin Pariisissa aamulenkille, ja silloinkin piti katkaista yöunet lyhyeen ja mennä kuudelta riuhtomaan turhassa toivossa paikallisen puiston porttia vain todetakseen sen aukeavan vasta kahdeksalta.

Tätä postausta naputtelen lentokoneessa kohti Helsinkiä. Olo on turpea ja uupunut kuin pullapojalla. Loman ylenpalttinen ruoka- ja juomakarnevaali sekä ranskalaisen kongressikeskuksen antimet (juustoa, viiniä ja macaroneja lounaaksi!) ovat saaneet vaatteet tuntumaan kohtuuttoman pieniltä.

Onneksi kohta koittaa paluu arkeen, treeneihin ja järkevään syömiseen. Kun välillä ottaa breikkiä normaaleista fakkiutuneista tavoistaan, tuntuu ajatus niiden pariin palaamisesta suorastaan autuaalliselta.

Kommentit

Merrye (Ei varmistettu)

Missä päin Pariisia muuten olit? Vanhassa keskustassa vai suurpariisissa?

Lotta Katariina
Pumpui

Olin Bercyssä, ei kauheasti ehtinyt käydä muualla kuin kongressikeskuksen välittömässä läheisyydessä kun oli niin tiukka aikataulu :)

Suvi K.
Sisunainen

(Ei liity tähän postaukseen mutta) Lotta, voistiko kokeneempana crossfitaajana kertoa: muuttuuko ne treenit ikinä esim. kokemuksen myötä vähemmän hirveiksi?

Lotta Katariina
Pumpui

Suvi, valitettavasti ei :D 

Siinä mielessä helpottuu että tietää vähän paremmin tietää mitä on tekemässä ja on joku haju siitä miten kannattaa skaalata, mutta ei ne muutu yhtään mukavammiksi, kun sit jos tekniikka on kunnossa, voi keskittyy tuuttaa täysillä :D

 

Suvi K.
Sisunainen

Okei. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.