Rillirousku urheilee

Pumpui

Kakkuloiden käyttäminen on kivaa. Paitsi urheillessa.

Onnellisia ovat ne nelisilmät, jotka eivät urheile. Voi sitä piilareiden kanssa puljaamista ja paniikkia siitä, tulivatko linssit mukaan treenikassiin.

Huonon näön kanssa elää muuten, mutta kuntoillessa ja matkustellessa sitä toivoo, että näkisi bussien numeroita tai treenikaverin lähestyvää nyrkkiä ilman tolkutonta siristelyä. Piilolinssien käyttöön turtuu nopeasti, mutta aina välillä pelottaa, että kesken tiimellyksen lähteekin näkö, kun linssi tipahtaa silmästä.

Aina välillä laiskottaa enkä laita piilareita lenkille tai salille. Siitä sitten saa kärsiä ja hävetä, kun kakkulat luistavat nenänvartta pitkin tai pyyhkiä vettä pois linsseistä, kun näkymää peittävät havainnekuvan tapaan syysmyräkän sadepisarat. Kamalin silmälasikokemus oli vuosia sitten bodypumpissa, kun pusatessa kakkulat vierähtivät päästä melkein vierustoverin painojen alle.

Mies kävi laserleikkauksessa ja on ollut todella tyytyväinen siihen, ettei tarvitse koko ajan olla säätämässä näkökykynsä tähden. Samanlaiseen operaatioon toivon pääseväni minäkin, kunhan tämä näön huononeminen tästä lakkaa. Siihen saakka kiltisti ostan uusia laseja ja törkyhintaisia piilareita.

Urheiletteko te silmälaseissa, piilolinssit päässä vai ihan luojan luoman, joskin vaillinaisen näkökyvyn voimin? Kuulisin mieluusti vinkkejänne siihen, miten tätä säätöä ja kaaosta voisi helpottaa.

Kommentit

Hear Hear!

Ennen käytin jatkuvakäyttöisiä piilareita ja ne olivatkin melkein ain päässä. Eli tuskin edes ajattelin asiaa. sitten tuli ilkeä bakteeriperäinen silmätulehdus, joka vei multa piilarit. Nyt oon keväästä saakka yrittänyt pärjätä rillien kanssa, mutta ärsyttävää se on. Rasittaa tökkiä niitä vähän väliä paremmin päähän valumisen takia ja joskus jumpissa ne lentääkin hetkeksi nurkkaan odottamaan ja sitten tihrustan sumuista ohjaajaa.

Hermot menee muutenkin kuin liikunnan suhteen eli ensi viikolla olisikin tiedossa korjausleikkauksen esitarkastus.

Lotta Katariina
Pumpui

Moni on kehunut tuota korjausleikkausta. Mä menen heti kunhan tämä näön huononeminen joskus loppuu... jos loppuu!

Hertta
Lilou's Crush

Voi muistan nuo jutut niin hyvin ennen laserleikkausta -se on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, sitten kun näön huononeminen on pysähtynyt, ja jos esitutkimus osoittaa, että leikkaus voidaan tehdä. Harkita toki kannattaa tarkasti, itse olen ollut tyytyväinen, negatiivista eroa entiseen on hämäränäön lievä heikkeneminen ja pienet halo-efektit kirkkaissa valoissa. Hyödyt itselleni silti erittäin paljon haittoja suuremmat, mutta tosiaan, kannattaa huolella tutustua asiaan jos se kiinnostaa, ja tutustua lääkäreihin. Olen tehnyt yhteistyökamppiksen oman silmäsairaalani kanssa, joten itselläni kustannukset eivät olleet siksi este, mutta hinnakashan se on, sitä ei käy kieltäminen. Tästä pääsee kyseiseen kamppiksen sivuille, jos kiinnostaa lukea vähän kokemuksia (tai katsoa, videokin sieltä löytyy :) http://www.laserleikkaus.fi/

Vierailija (Ei varmistettu)

Hitto että ärsyttää korjata rillejä koko ajan, combat on ihan tuskaa (hikisenä lopputunnista ne punnerrukset, juu tosi kiva..) ja pumpissa selät..! Mulla on pysyvämpiä ja kevyempiä rillejä, mutten usein muista ottaa mukaan. Kertispiilareita en raaski laittaa yhden 55-minuuttisen vuoksi. Joskus kun haluan olla tosi terässä ja tehdä supertreenin, niin pistän päähän ja onhan se helpottavaa.

Mut onhan se aamulla kiva peittää silmänalusia laseilla ;)

Hertta
Lilou's Crush

Toi on muuten NIIIN totta toi rillien nuorentava vaikutus :D Ootko muuten kokeillut semmoisia silikonipiilareita? Mulla toimi hyvin ne, vaikka muut hierteli.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.