Sali-Make saunoo

Pumpui

Tajusin tänään, miksi kuntosalilla on sauna. Ei siksi, että siellä on kiva käydä treenin jälkeen. Vaan siksi, että salille tulisi ylipäätään mentyä. Siellä sitä hampaat irveessä vetää kokovartalotreenin 45 minuuttiin ja käyttää vähän liian isoja painoja, että pääsisi nopeammin sinne minkä takia paikalle edes vaivautui. Ovelaa, kovin ovelaa.

Kuvassa Miesten vuoro -dokumentin ja ehkä koko maailman siistein saunoja, Juuso-karhu. Jotenkin symppaan tänään tuota mesikämmentä, on ollut vähän samanlainen tahattoman tuhon kierre viime päivinä.

(Kuva täältä)

Kommentit

Hear Hear!

Oi, Juuso!  Mulle on jäänyt käyttöön tuosta kohtauksesta tuon miehen Juusolle sanoma "se on rikki ny"-kommentti. Jnkun hajotessa se tulee automaattisesti samalla äänenpainolla.

Mutta itse asiaan, joskus tosiaan on ihan pakko raahautua salille ihan vain siksi, että tekee mieli saunaan. Ja auta armias niitä paria kertaa, kun sauna onkin ollut pois käytöstä. Mikä pettymys.

Miia_pau
Kolmas linja

Jokalauantainen saunavuoro on kyllä minulla vähentänyt punttisalilla saunomista ihan valtavasti, vaikken edes joka viikko ehdi sinne saunaan. En itseasiassa ees muista, koska olisin viimeksi käynyt puntin jälkeen saunassa :O  Ehkä joskus talvella?!? (Paitsi tietty siellä Elixian ekskursiolla, mutta se olikin eksootillinen erikoissauna!)

Nimim. Olenko enää kunnon suomalainen?

P.S. Juuso <3

Lotta Katariina
Pumpui

Epäilyttävää, vallan epäilyttävää, Miia! Mutta oletko miettinyt, onko punttaaminen vähentynyt sen jälkeen kun muutitte hulppeaan kattosaunataloon? :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.