Salirotan tärkeät valinnat

Pumpui

Ahkeran treenaajan elämä on täynnä valintoja. Viimeisen viikon aikana olen joutunut seuraavanlaisiin kinkkisiin skenaarioihin:

1. Unohdin syödä välipalaa. Pärjätäkö ilman syömistä ja riskeerata pökertyminen vai kaivaa treenikassin uumenista viimeiset pussista ammoin tippuneet mantelit, jotka ovat pyörineet palkkariproden ja hikisten kamojen kanssa?

2. En saanut aikaiseksi pestä pyykkiä. Kaivaako pyykkikorista kertaalleen päällä ollut suosikkitoppi vai sietää liian kittanoita mutta puhtaita treenirintsikoita?

3. Olin viikonlopun tötöilemässä Tallinnassa. Mennäkö heti maanantaina kärsimään vai velloako semidarraisessa itsesäälissä vielä yksi päivä?

4. Unohdin vaihtokalsarit kotiin. Toimittaako loppupäivän askareet kommandona vai vetäistä hikiset kalsongit jalkaan?

(Oikea rivi: 1. mantelit 2. pyykkikori 3. kärsimys 4. päätelkää kuvasta)

Kommentit

mariAnnukka (Ei varmistettu)

Kohta neljään voi myös rinnastaa sen, kun suihkuun mennessä huomaat, että pyyhe on kotona. Eli, istuakko kylmänhikisenä koulussa koko päivä vai taputellako itsensä kuivaksi paperipyyheillä/vessapaperilla? Onneksi salilla oli mahdollisuus käyttää käsipyyhkeitä....

Lotta Katariina
Pumpui

Kyllä, been there, done that. Bonuskierroksena se, kun on muistanut pyyhkeen mutta unohtanut saippuan. Sitten on hilpaistu pukkarista käytävää pitkin minikokoiseen pyyhkeeseen verhoutuneena vessaan hakemaan käsisaippuaa :D

Hertta
Lilou's Crush

Mulla ei muuta, mutta onnea uuteen työhön, olipa kiva nähdä tuttu nassu työmeilin uutiskirjeessä :)

Lotta Katariina
Pumpui

Huomasinkin että sä olit rekkareissa mukana! Kiitoksia, toivottavasti törmäillään :)

Zarza (Ei varmistettu)

Onnea! Kahdeksasta uudesta kirjoituksesta Bloglovin-feedissäni päätin lukea vain tämän, koska COMMANDO! :D Ehkä paras toimintaraina koskaan – sisältää myös elokuvahistorian kovimman varustelukohtauksen. Hehe hauska kirjoitus ja sitäkin hauskempi kuvitus.

Lotta Katariina
Pumpui

Commando on paras!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.