Sananen takakireydestä ja maailman kaatumisesta

Pumpui

Ystäviä on olemassa muun muassa siksi, että he kertovat miten sinulla oikeasti menee. Eräässä illanvietossa minulle sanottiin, kaikella ystävyydellä, että olen kirein ihminen jonka sanoja tuntee. Hän mietti, pystynköhän rentoutumaan ollenkaan. Tänään soitti toinen ystävä ja käski mennä akupunktioon ja kuivakuppaukseen, siellä kuulemma takakireys helpottaa ja niin fyysinen kuin henkinen jäykkyys alkavat pehmetä.

Auts. Järkevyys ja järjestelmällisyys ovat suosikkihyveitäni, mutta vain tiettyyn rajaan asti. Ehkä kaiken kimppuun ei tarvitse ryhtyä tänään, heti ja nyt. Ehkä välillä voi tehdä muutakin kuin tuijottaa to do -listaansa ja potea riittämättömyyttä siitä, että kaikki ei ole täydellistä, järjestyksessä ja hallinnassa. Niin moni asia, niin elämässä kuin elinympäristössä, kaipaa vielä justeeraamista, sortteeraamista ja uutta rutiinia, että kaikkea ei voi laittaa kuntoon saman tien. Siksi päätinkin jättää illalle varatut askareet sikseen ja kellahtaa riippumattoon, jossa tälläkin hetkellä köllöttelen kirjoittamassa.

Vaikka aina välillä päinvastaiselta hetken tuntuukin, maailma ei ole kovin herkkä kaatumaan. Kunhan vain tovin hengittelee ja laittaa sumpit tulemaan, asiat liukuvat vikkelästi takaisin oikeaan perspektiiviinsä. Kun tänään tovin parvekkeella vetistelin päättymätöntä elämän tehtävälistaa, pahaa mieltäni siitä että kesäheila valitsi toisen tytön minun sijaan ja ruokaa josta ei tullut niin hyvää kuin olisin toivonut, kuului yläkerran naapurin parvekkeelta massiivinen aivastus. Rupesi naurattamaan. Maailmassa kun on muutakin kuin pieni koti ja sen pieni parveke. Heinänuhaisia naapureita ainakin, kauempana kohiseva metro ja aika monta muutakin asiaa.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan piti kylpyhuoneen kaapin järjestämisen ja pyykinpesun jälkeen kirjoittaa siitä, kuinka kävin eilen kokeilemassa suppaamista eli melomista surffilaudan päällä. Jätetään se ja purnukat huomisen murheiksi. Pyykit menen kyllä hoitamaan saman tien. Joku roti sentään.

Kommentit

Nina Enroth

Viinilasi ja jotain hömppää kehiin nyt äkkiä! Tsemii hei. Kyllä se siitä. Ja muut laimeat kannustuslauseet. 

Lotta Katariina
Pumpui

Hmm.. Tuollahan olisi kyllä korkattu viinipullo.. :D Onnea vielä valtavasti verkkariperheelle!

Nina Enroth

Verkkaperhe kiittää. Viini on kyllä ehdottomasti parempi kuin kahvi. Ainakin tähän aikaan. Aamulla töitäkin. Mmmmm... viinilasi.... kateus.

Saranda
Tyhjä ajatus

Just näin!:) välillä saa ja niin siis pitää hölläillä.

Lotta Katariina
Pumpui

Ehkä pitää lisätä kohta "rentoudu" päivän to do -listalle :D

n0ir (Ei varmistettu) http://ihmiskohtalo.blogspot.fi/

Repesin tuolle aivastukselle. Se tuli kyllä juuri oikeaan aikaan, ja sille nauraminen on hyvä merkki :)

Ihania, rentoja hetkiä ja päiviä sinulle! Itsekin koitan opetella pitämään sellaisia enemmän, koska olen liian tunnollinen "pitäisi-täytyisi-ihminen".

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.