Sata kiloa

Pumpui

Ei se kaunista ollut, kun ensi kertaa oli painoa sata kiloa.

Maastavedossa siis! Tein tänään uuden ennätyksen ja pääsin ensi kertaa missään oikeassa voimailuliikkeessä kolminumeroiseen lukuun.

&feature=youtu.be

Omia suorituksiaan pitäisi kyllä videoida muutenkin kuin ennätyskerroilla. On hyvä päästä näkemään omaa tekemistään muualtakin kuin peilistä. Olen ihan tyytyväinen, että asento pysyi hyvänä ja selkä suorana koko noston ajan. Ylhäällä olisi pitänyt ojentaa enemmän ja pitää lamlia ylhäällä hitusen pidempään. Mutta 0,1 tonnia, hei kamoon!

Sadan kilon mave oli muuten yksi kevään treenitavoitteistani. Ruksitaan se siis nyt pois listasta. Muiden kohdalla onkin sitten vielä tekemistä. Kuten videostakin näkyy, voiman mukana on tullut aika reilusti lisää myös fättiä. Sitä kai pitäisi ruveta karsimaan hiljalleen. Mutta kun treenaaminen on niin kivaa, kun on maha täynnä ja energiaa uusiin ennätyksiin!

(Videon taltioi mainio mieheni Jukka, takana seisova tiukkailmeinen herrasmies taasen on Kisahalli-toveri Ville, joka on myös kovan luokan kauppamies: kun meinasin toisen kerran koettaa satasta, vakuutti hän minut siitä että kannattaa tehdä kuitenkin kolme 90 kilolla.)

Edit: (turhan)tarkka mieheni huomautti, että enhän edes päässyt tavoitteeseeni 1,5 x oma paino + 10). Lisäläskin myötä pitäisi lisätä vielä 1,5 kiloa lisää tuohon tankoon. Pitänee siis kokeilla joku päivä uudestaan - tai sitten tiputtaa itsensä takaisin alle kuuteenkymppiin :DD

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.