Se päinvastainen viesti

Pumpui

Tiedättekö sen tunteen kun on sanasensa sanonut ja sitten tajuaa että iso osa maailmasta huutaa täysin päinvastaista viestiä?

Tänään vietettävää Älä laihduta -päivää juhlistava kirjoitukseni Laihuuteni ja laihdutukseni historia on kerännyt hirmu määrän lukijoita ja tykkäyksiä ja kivoja viestejä, kiitos siitä! Mutta jotenkin harmittaa, että kirjoituksen alle asiasanojen perusteella generoituvat postaukset sitten suosittavat tekemään juuri sitä päinvastaista... Saisiko maailmaan rakennettua filtterin joka suodattaa pois kaiken maailman laihdutusjutut? :D

 

 

 

Kommentit

Ilana

Mua on ihmetyttänyt kovasti, ettei paljon kukaan muu (kuin minä siis) näytä häiriintyneen tästä uudesta mainostustavasta. Henk. koht. ärsyttää tosi paljon, että keskelle omaa blogia voi läjähtää ihan minkä tahansa postauksen mainoksia, vaikka kyse voi olla jostain, mikä ei tosiaankaan vastaa omaa arvomaailmaani :(

Lotta Katariina
Pumpui

Mua on myös vähän häirinnyt kun tulee muiden saittien hieman päinvastaista kamaa suositelluksi. Mutta eipä tuota voi muuten kuin avainsanojen ja suosituimmuuksien perusteella varmaan tehdä, jos ei käsin kuratoi. En tiedä osaisiko algoritmi vielä tunnistaa millä tavalla laihdutusta käsitellään ja suosittaa sen mukaisesti! 

Ilana

Ei varmaan voikaan tehdä tarkemmin. Siksi olisikin kivaa, jos saisi itse valita, tuleeko noita mainoksia ylipäätään (minua ei haittaisi, että omia poistauksiani ei sitten vastaavasti mainostettaisi toisten blogeissa). Kaupallinen sivustohan tämä on, mutta kun suurin osa meistä kuitenkin tuottaa Lilylle sisältöä ihan ilmaiseksi, niin minusta sivun ylälaidassa ja sivussa olevat mainokset saisivat riittää.

Käsitin alkujaan, että noiden mainosten olisi tarkoitus suositella lukijaa mahdollisesti kiinnostavaa sisältöä, mutta harvoin ne osuvat kohdalleen. Olisi kiva päästä lukemaan samasta aiheesta muiden blogeista, mutta mainonta keskittyy paljon noihin fitfashionin blogeihin, joista en niin välitä. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.