Seuraa paljastuksia

Pumpui

Sain mainion Endorfiinikoukussa-blogin Eleltä bloggaajaurani ensimmäisen blogihaasteen. Jännittävää! Seuraa seitsemän sattumanvaraista faktaa ja paljastusta muun muassa kielestäni ja eräästä lapsuuden suosikkiohjelmaan liittyvästä vajavaisuudestani.

1. Mie oon kotoisin Lappeenrannasta. Pelkään murteeni katoamisen puolesta täällä Stadissa. Mie ja sie korvautuvat pelottavan usein mä ja sä -pronomineilla.

 

 

2. Olen kehno kokki. Olen kamala säheltäjä, joten ruoanlaitto on aina haasteellista ja kaoottista. Onneksi mainio mieheni Jukka on monen muun hyvän ominaisuutensa takia myöskin koulutettu kokki, joten meidän kodissamme pysytään hyvissä pöperöissä :D Pystyn yleensä syömään omia kokkailujani, mutta kerran tein niin pahaa pastaa että en pystynyt syömään sitä itsekään. Alla olevan, harvinaisen onnistuneen ruoan tein tänään ihan omin pikku kätösin.

 

3. Olin vuoden vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa. Vuoden aikana tapasin hienoja ihmisiä, kävin koulua ja pääsin todistamaan maan mielenkiintoista vaihetta, koska asuin New Yorkin liepeillä syksyllä 2001. Ja olin gootti, kuten kuvasta näkyy.

 

4. Osaan kaivaa nenääni kielellä. Nuff said.

 

5. Minulla on tatuointeja rintakehässä, mahassa, selässä ja vasemmassa jalassa. Nyt en ole ottanut yhtään kuvaa nolostuttavan pitkään aikaan. Tämän maatuskan pohkeeseeni teki Javi Bergasa Helsingin tatuointimessuilla.

 

6. Harrastin sirkusta melkein 13 vuotta. Erityisalaani olivat jongleeraus ja tulihommat. Parhaimmillani osasin jongleerata viidellä pallolla, nyt menee enää neljä. Kuvassa näkyvä jongleerausnumeromme "1323 tiilenpäätä" sai palkinnon nuorisosirkusfestivaaleilla. Minä kuvassa vasemmalla ylimmäisenä.

 

7. En osaa röyhtäistä enkä viheltää. Jälkimmäisestä syytän Maailman ympäri 80 päivässä -piirretyn tunnaria, jossa lauletaan "Pistä suusi suppuun niin kuin joisit pillillä/Vedä ilmaa suuhusi kas niin sä vihellät".

 

Siinä se. Haluaisin haastaa Lilyn mainoista bloggaajista Sanumarian ja A. Sinivaaran. Sekä rakkaan ystäväni Miian, jonka Kolmas linja -kirjablogiin kaikki menevät tutustumaan nyt, hopi hopi.

 

Kommentit

maija hii (Ei varmistettu)

Heh, löysin itseni kuvasta!

Maiski-Vierailija (Ei varmistettu)

Mä niin rakastan tuota sun maatuskaa!

Lotta Katariina
Pumpui

Maija: Miulla ois tää esitys (se ainoa onnistunut...) vhs-nauhalla. Pitäisköhän joskus järjestää jonkun vhs-soittimen omistavan tahon luona vanhojen sirkusfestarivideoiden  katselmus?

Maiski: Kiitoksia!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

:D Haasteeseen tartuttu täällä!

Miia_pau
Kolmas linja

Heh, ei-ehkä-niin-yllättäen tiesin kaikki siun paljastukset. Kakkosesta sanoisin tosin, että tiedän huonompiakin kokkeja :)

Otan haasteen vastaan, laadin vastauksen, jahka pääsen eroon tästä jokakeväisestä blogger's blockista. Huoh, ei yhtään innosta kirjoittaminen, eikä oikein lukeminenkaan. 

Lotta Katariina
Pumpui

Pitäiskiköhän miun tehdä toinen haaste, jossa yritän keksiä niin obskuureja asioita, ettet sie Miia niistä tiedä mitään :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.