Sporttaamisen vaarat

Pumpui

Liikunnan ja urheilun varjopuolia on, että harrastukset alkavat tihkua muun elämän puolelle. Ensin sitä käy kerran pari kaupassa collegehousuissa. Sitten ostaa juoksulenkkarit katukäyttöön puhtaasti mukavuussyistä. Sitten näemmä lähtee juoksulenkiltä saunan kautta baariin käymättä ehostautumisruudun kautta.

Mies päätti lämmittää duunipaikkansa saunan itselleen ja kavereilleen. Minä keksin, että teen pitkän juoksulenkin ja käyn sitten lenkkisaunassa ja samalla moikkaan tyypit.

"Sullapas on tänään sporttinen tyyli", tokaisi kaveri kun puskin paikalle trikoissa, lenkkareissa ja pipo päässä. Kun selitin, etten suinkaan ole valinnut näitä vaatteita illanvietoon, kuului useammastakin suusta "Ahaa".

Hemmetti. Ilmeisesti tyylilleni on tapahtunut jotain, jos ei enää urheiluvaatteita ja arkikledjuja erota toisistaan. Ainakin tarve tälläytyä on lieventynyt huimasti. Saunomisen jälkeen lähdin vielä keskustaan baariin, tukka laittamatta, meikittä, hupparissa ja pussihousumallisissa farkuissa, juoksulenkkarit jalassa. Tiskillä kaivoin tyynesti lompakkoa repun taskusta sykemittarin ja märkien juoksukamojen joukosta ja koin suurta tyydytystä siitä, että olen jo sen ikäinen, ettei minun tarvitse välittää tippaakaan siitä, olenko tälläytynyt kapakkaan vai en.

Ja tiedättekös mikä oli kivaa? Se, että  kotiin päästyään (maltillisesti ennen puoltayötä tietenkin) ei tarvinnut käydä kauheaa meikinpuhdistusshowta läpi!

 

Kommentit

Marikki Patrikka (Ei varmistettu)

Silloin kun vielä juoksin töihin Vibramin varvastossuilla, tuli yllättävän usein päädyttyä baariin töiden jälkeen juurikin juoksukamoissa - juoksusortsit, urheiluliivit ja -toppi, varvastossut, hikinen ja punakka, sitäkin iloisempi olemus! Koskaan ei käännytetty ovelta, vaikka muilla asiakkailla olikin menomekot päällä.

Lotta Katariina
Pumpui

Hienoo! Luin just että joillain saleilla jenkeissä on yritetty kieltää fivefingersit, koska mukamas jalat on huonommin suojassa kuin tavallisissa lenkkareissa :D

Nina Enroth

Hear hear! Mulla on meikkaamattomuus äitynyt tosi pahaksi. Töissä käytän rillejä ja kuvittelen, että ne korvaavat ripsivärin. Mutta onhan se sitten ihan eri lailla juhlavaa, kun joskus hulluttelee ja pistää naamansa koreaksi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.