Todistetusti hyvä perse

Pumpui

 

Jonkin aikaa sitten sain lukijavihjeen siitä, kuinka kuvani löytyy epäkäs-kuvahaun kärkituloksista. Nyt on toinenkin ruumiinosa päässyt google-haun ensimmäiselle sivulle, nimittäin allekirjoittaneen hanuri.

Katselin taas päivänä muutamana blogin kävijätietoja, ja naureskelin kaikille kummallisille hauille, joiden kautta ihmiset ovat postauksiini päätyneet ("naiset nakuna puhelimessa", "kylkiluut jumissa", "painon pudotus fitness muroilla", "rumat rinnat" - mitä hittoa te tyypit oikein googletatte? Ymmärrän teitä jotka päädytte haulla "Tom Hardyn lihakset", se on aidosti relevanttia kyllä.)

Yksi toistuva hakusanayhdistelmä on hyvä perse, ja pitihän se sitten itsekin googlettaa. Sieltähän se napsahti, ensimmäisenä hakutuloksena, loppuvuodesta rustaamani postaus siitä, saako treenattua kroppaa kehua. Kuvahaun puolella sijoitus oli hitusen alhaisempi, mutta siellä se meikäläinen hengailee nakupyllyjen joukossa!

Pumpui valloittaa internetin, yksi ruumiinosa kerrallaan.

 

Kommentit

Anna Blue Eyes

Mikä ruuminosa seuraavaksi?

Lotta Katariina
Pumpui

Tätä multa kysyttiinkin tässä tänään. Tissit olis se ilmeinen, mutta olisko joku vähän eksoottisempi osanen kuitenkin, vaikka etusääri? :D

 

Nelliilona (Ei varmistettu)

:D Ihan parhautta :D Miten ois varvas?

Lotta Katariina
Pumpui

Ei huono idea sekään :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.