Tres squats eli crossfitiä espanjalaisittain

Pumpui

Kuinka sujui rääkkitreeni en español?

Ystäväni Miia treenaa crossfitiä Urban Box Embajadoresissa, joka sijaitsee nimensä mukaisesti kaupungin sykkeessä. Oli jännittävää käydä ensi kertaa treenaamassa muulla kuin omalla salilla, ja kaikki tuntui olevan tuttua mutta silti outoa.

Espanjalaiset kyllä osasivat tarjota kunnon treenin! Onneksi oli tulkki mukana, sillä vuosikymmenen takaisilla espanjan alkeilla ei ihan koko aikaa pysynyt juonessa mukana. Sentäs jotain ymmärsin: "tres squats" ja "el clean and jerk" menivät jakeluun!

Päivän voimatreeni koostui punnerruksista painolevyt selässä. Pareittain tehtävä operaatio sujui yllättävän hyvin, ja kyllä sitä muutaman toiston sai tehtyä suht hyvällä rinta maahan -tekniikalla viidentoista kilon laatta niskassakin.  Toinen rääkki taas koostui salilla treenaavien Nachon ja Chinon syntymäpäivän kunniaksi luodusta harjoitteesta:

pohjille 2 minuuttia käsilläseisontaa seinää vasten ja 2 minuuttia kickbackeja lankusta

sitten 16 minuutissa

3 x clean and jerk, 11 x goblet squat, 31 x punnerrus

6 x clean and jerk, 11 x goblet squat, 31 x punnerrus

9 x clean and jerk, 11 x goblet squat, 31 x punnerrus

11 x clean and jerk, 11 x goblet squat, 31 x punnerrus

Olipa aikamoista myllytystä! Ehdin tehdä koko systeemin skaalaamalla c&j:t 30 kiloon ja tekemällä suosiolla punnerrukset polvet maassa, ettei mennyt niiden kanssa maailmanloppuun asti.

Minusta on aidosti hienoa, että kanssatreenaajat kautta maailman ottavat avosylin matkailevat crossfittaajat mukaan treeneihin! Tosin vähän harmittaa, että en ollut siellä treenaamassa tällä viikolla, kun kuulemma boksilla vierailivat kaupungissa majailevat Cirque du Soleilin esiintyjät.

 

Kommentit

Miia_pau
Kolmas linja

Kiitos vaan käynnistä ihana!

En itsekään päässyt näkemään niitä sirkusihmeitä meidän treeneissä, kun olin tosiaan mennyt sopimaan fudistreenit sille päivälle, mutta kuulin, että joku simpsakka akrobaatti oli ihan lunkina töröttänyt 8 minuuttia lankussa (kun corewodina oli 8 min lankussa ja aina kun asento herkeää, 40 du:a, great fun).

ps. lähetä kuvia!

Lotta Katariina
Pumpui

Oijoi, miun on ehkä ihan pakko kokeilla tuota lankkushowta :D Laitan kuvia joo!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.