Tytöllä on lihakset!

Pumpui

Ja missä paikassa!

Viime aikoina on ollut selkeää lihaskasvua havaittavissa, ainakin mitä tulee tuttujen kommentteihin. Oli oikein mukavaa kuulla, että haukkari on kasvanut. Sitten joku kommentoi, että olen kehittänyt melkoiset epäkkäät. Ja sitten toinenkin. Ja sitten näin tämän minusta viime viikolla Madridissa otetun kuvan.

HYVÄHELV- MIKÄ TUO MÖYKKY NISKASSANI ON?

Epäkäshän se siellä. Se innokkaimmin kasvava lihas. Toivottavaa on, että oheisessa kuvassa se on edellispäivän clean and jerk-  ja punnerruspainotteisen treenin jäljiltä vähän pumpissa. Mikseivät muut lihakset kasva samaa tahtia? Miksei haukkari pullistele niin että paita repeää tai pakara muutu pinkeäksi ennätysajassa? Olen lihasten suuri ihailija, mutta en ole ihan varma onko valtava epäkäs se imartelevin look tällaiselle lyhytkaulaiselle tallukalle.

Mitenkäs teillä, oletteko huomanneet jonkun lihaksen kasvavan muita innokkaammin? Kohtalotovereita?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo, kyynärvarren lihakset kasvoivat kahvakuulailun alkamisen jälkeen. Näyttää vähän hassulta kun on kapeat ranteet ja pienet kädet (miehellä).

Lotta Katariina
Pumpui

Vierailija: eli sulla on siis ns. Kippari-Kalle-kädet? :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Joo, ne epäkkäät on täälläkin aika huomiota herättävät. Ja voisin kai sanoa, että myös nuo etureidet on aika massiiviset... ja  vissiin selkäkin? Mutta sitä en onneksi näe itse :D

FFFifi
Fitness Führer

Hahaa, mä pelkään ton ilmaantumista myös :D Yritän levennellä hartioitani, ja kun en ole oikein perillä tästä, niin olen huolissani, että toi veijari ilmestyy mestoille. Lyhytkaulainen kun olen myös, niin saatan olla äkkiseltään kaulaton.

Jalat mulla on sellaiset, että ne ottaa lisää lihasta siitä, että kävelen salin ohi. Mikä ei sinänsä haittaa, mutta kun myös lähes kaikki mun rasvat on myös siellä, niin kokonaisuus on vähän epäsuhta. Edelleen, vaikka olen sitä lihasta yläkroppaankin saanut.

Plyrtsiitti (Ei varmistettu)

Juuri tuossa eilen mietittiin kisiksellä kenellä on porukan isoimmat epäkkäät. Päädyttiin siihen että sulla. :D

tiiti
ite puin

En  :'''''''(

Lotta Katariina
Pumpui

A: Mä haluaisin lihasta vähän alemmas enkä pelkästään tohon niska-hartiaseudulle :D mutta joku ounasteli että epäkkäät kasvaa naisilla erityisen herkästi!

FFFifi: Mun kaveri sanoi samaa, että hyvä että kerran kyykkää niin jo housut ratkee reisistä...

Plyrtsiitti: No onhan se kiva että olen jossain ykkönen :DDD

Tiiti: Mä olen nähnyt kuvia sun vatsapaloista. Ei sellaiset meille kuolevaisille kasva!

sanumaria

epäkkäät, etureidet ja pohkeet :D

Keijo (Ei varmistettu)

Menisköhän osa liikkeissä väärään paikkaan, epäkkäille. Tekniikkatsekki paikallaan =)

Voipi tosin vain ottaa vastaan paremmin, kun muut lihakset.

essi_isse (Ei varmistettu)

Sain kerran yhden fyysisen kesätyörupeaman aikana haukkarit kasvamaan aika reippaasti. Itehän en hoksannu mitään, mutta poikakaveri oli monttu auki kateellisena puristelemassa.

Syntymälahjana olen saanu isot pohjelihakset ja jaloissa on muutenki lihasmassaa enemmän verrattuna yläkroppaan.

Mullakin epäkkäät alkoi kummasti kasvamaan kun aloitin crossfitin. Se on tämän lajin harrastajilla ihan yleinen "ongelma", monet meidän salin naiset siitä valittaakin. Mua ei tosin haittaa yhtään, epäkkäät on mun mielestä hyvän näköiset.

Epäkkäiden lisäksi mulla on olkapäät kasvaneet aika paljon. Ei siinä muuten mitään, mutta vähän harmittaa kun osa takeista ja paidoista ei mahdu enää päälle... :D

Lotta Katariina
Pumpui

sanu ja essi: sama homma, pohkeet ne vain kasvaa kasvamistaan. saapikkaita on kyllä haastava löytää!

Keijo: voi olla, pitääpä ottaa tekniikka erikoistarkkailuun. ehkä mä tosiaan nostan niskalla :D

vim: sama juttu, piti antaa kapoisammalle siskolle entinen juoksutakki ja muutenkin luopua joistakin puseroista kun alkaa saumat hiipiä lähemmäs kaulaa :D

tänään, huomenna.

Mulla itseasiassa haukkarit kasvaa ihan pyytämättäkin. Ei siinä muuten mitään, mutta kun olkapäät laahaa sitten reippaasti perässä, niin näyttää vähän tyhmältä. Kokonaisuuden kruunaa se, että mulla ei olkapäissä myöskään ole juurikaan rasvaa, eli luut meinaa puskea vähän näkyviin, huoh. En ikinä treenaa haukkareita erikseen, ja yritän tehdä olkapäätkin mahdollisimman vähän haukkareita kuormittamatta. Mutta silti haukkarit sen kuin kasvavat, olkapäät ei :D (No okei, kyllä nekin on nyt kasvaneet, mutta tuskallisen hitaasti..)

Etureidet on sitten toinen lihasryhmä, joka ottaa massaa helposti. Sieltäkin voisi siirtää hieman lihaskasvua takapuoleen ;D

Miia_pau
Kolmas linja

No tätähän puitiinkin jo aiemmin, mutta siis reidet, erityisesti etureiskat. Ne ottavat massaa jo pelkästä painotangon näkemisestä. Tosin tänään kun menin treeneihin lyhyissä trikoissa, huomasin ilokseni, että myös takareidet ja perse ovat osoittamassa kasvun merkkejä, jes.

Joka tapauksessa kun on muutenkin vähän alakroppapainotteinen ruumiinrakenne, niin olis kyllä kiva jos olkapäät ja selkä saisivat vähän enemmän tota lihaa. Mutku ei. Eikä pieni epäkkäiden kasvattelukaan niin haittaa, kun kaula on mallia kuikelo :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllahan rinnallevedossa epakkaat on mukana joka vedolla, maastavedossakin passiivisesti - eli kasvaa kasvaa, ela huoli, on sitten ainakin kunnon sikaniska muutaman vuoden kuluttua

Vierailija (Ei varmistettu)

ja mita tuuli.s kommentoi, tata en koskaan ole ymmartanyt, melko monet naiset saavat lihakset kasvamaan aivan lahes itsestaan (ylla haukkarit), ja moni sanoo, etta kun ne kasvaa niin uskomattoman nopeastikin viela. Nain miehena kun joutuu ihan oikeasti raastamaan kuukausia ja vuosia, etta tulee jotain kehitysta, ja mikaan ei tuu kuin manulle lounas.

Epäkkäät ja etureidet. Hapa ja olkapäätkin osittain. Viimeaikoina oonkin sitten keskittynyt vastapainoksi peppuun ja vatsoihin:D

Mutta joo .. kaikenkaikkiaankin oon niitä, että lihakset kasvaa kun vaan kävelen salin ohi. Siinä on hyvät ja huonot puolensa. 

Corde

Mä olen vasta ihan aluku tekijöissä touhuissani mutta kun jalkoja ajellessa huomaa että pohkeet pilkottaa ilman jännittämistä niin kertoohan se että jotain on tullut tehtyä. Samoin hauis ja tavallaan kai olkapää, lihakset kun on jännittäessä selkeästi erotettavissa. Oikeaan hauikseen on ilmestynyt jo verisuonikin näkyviin..

sanumaria

Mä en onneksi oo tyyppi jonka lihakset kasvaa vaan tankoon katsomalla tai salin ohi kulkemalla (mikä on hyvä, kun päivittäin ohitan ainakin kaksi salia, työpaikan salin usemman kerran). Ihan itse on tarvinnut painoja nostella. Mutta helpoiten kehittyvät toki ne lihakset jotka jo valmiiksi luistelutaustan vuoksi olivat hyvin ns. edustettuja :D Näin lähinnä vierailijaa lohduttaakseni :D Ja tiitiä.

tänään, huomenna.

Vierailija, Niin no, ehkä tuo onkin vähän liioittelua tuo, että lihakset ihan vahingossa kasvaisi, vaan kyse taitaa olla enemmänkin siitä, että jotkut lihasryhmät kehittyvät hitaasti, ja ne muut lihasryhmät eivät meinaa sitten kehittyä laisinkaan :D Mulla on oikeesti aika säälittävät haukkarit, mutta kun vertaa niitä vielä säälittävimpiin olkalihaksiini, niin haukkarit näyttää kyllä kasvaneen suorastaan räjähtävästi...

Jultsu (Ei varmistettu)

Sama vaiva, epäkkäät kasvaa ja pullottaa just noin epänaisellisesti. Ja kun olkapäissäkin on massaa naiselle ihan riittävästi, ei tarvii edes unelmoida käyttävänsä halterneck-yläosia. Ellei halua näyttää naispuoliselta Hulkilta.

Ele
Ele

Tällä hetkellä mulla ei kasva yläkropassa mikään lihas. Katkeraa. Jalat on jo valmiiksi tukit ja nyt käden ollessa pois käytössä saan vartalon epäsuhtaa vielä vähän kasvatettua. Nyyh. Ehkä joskus ensi vuonna sitten...

Kärjellään seisova kolmio ilmoittautuu. Mitenkään erityisen nopeasti mulla ei kasva mikään lihas, mutta olen uimarinmuotoinen ja vaikka koitan treenata alakroppaa kurinalaisemmin ja enemmän, massaa tuntuu kertyvän vaan käsiin ja olkapäihin. Huoh :D

Ja hitsi, pohkeisiin ei sitten ei millään!

Lotta Katariina
Pumpui

Tämähän on mielenkiintoista, kaikkien kroppa tuntuu reagoivan treeniin ihan omalla tavallaan!

Ja mitä tulee tuohon Jultsun mainitsemaan halterneck-asiaan, mustakin tuntuu että sellaisten kesätoppien aika on mennyt meikäläiseltä ohi :D

 

 

Mun mielestä taas halterneckit näyttää upeilta lihaksikkaan naisen päällä, siinä mielessä olen kyllä erittäin mielissäni tästä olkapääkehityksestäni :D

Lotta Katariina
Pumpui

Olkapäät toki näyttää hyvältä topeissa, mutta lyhytkaulaisen ja epäkäspainotteisen lienee syytä vältellä niitä :D

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Epäkkäät ottavat helposti työn itselleen, joten kannattaa todella tarkasti katsoa, että tekee liikkeet oikeilla lihaksilla, ei tuolla niskan seudulla. Sieltä on liiankin helppo lähteä nostamaan, jos esim. kädet ei enää jaksa.

Toiseksi, tuolta näyttävät todella kireät epäkkäät, joten nyt superpitkät venyttelyt jokapäiväisiksi. Saahan siellä lihasta olla, mutta ei sen tarvitse olla noin kireänä! Itsellä siis sama juttu.

Lotta Katariina
Pumpui

Vierailija: joo, tuossa näkyy ehkä juuri ne kauhukuvien epäkkäät, jotka ovat pumpissa ja superkireät edellisen päivän treenistä. Onnekseni ne eivät ns. normaalitilassa sentään noin isot ole :D

 

_Elena_

 

Itsekin olen kummastellut niskan seutuviani, mutta päätynyt samaan kuin ylläoleva Vierailija, että kireänä ovat! Mutta kauhean kiva, että "vertaistukea" löytyy, etten ole ainoa sikaniska, hahaa. 

P.S. Sulla on kiva blogi, itsekin alan pikkuhiljaa innostua crossfitistä ajatuksen tasolla, jospa sitä lähtisi ensi syksynä vähän haistelemaan. Kivoja reenejä! =)

Lotta Katariina
Pumpui

_Elena_: Kiitoksia :) Suosittelen crossfitiä lämpimästi, siinä pääsee rikkomaan rajojaan ja kokeilemaan asioita joita ei ennen ikinä olisi kuvitellut tekevänsä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.