Unelmien töppöset

Pumpui

Tiedättekö sen tunteen, kun näkee jotain jolle ei keksi minkään valtakunnan käyttötarkoitusta, mutta haluaa sen  silti niin kovin kovasti?

Niken Studio Wrap -töppöset ovat ehkä suloisimmat sporttijalkineet, jotka olen nähnyt aikoihin! Olen himoinnut jalkineita jo vaikka kuin pitkään, mutta en yhtään tiedä mihin käyttötarkoitukseen moiset tarvitsisin. Ehkä jos joogaisin tai kävisin jossain aikuisten höntsäbaletissa, niin sitten.

Rakastan yli kaiken monikäyttöisyyttä, mutta tällä kertaa sekään ei kauheasti ratkaise  jumppatossujen käyttöongelmaa. On paljasvarvaskenkä, tukevampi balettinarumalli ja päälle vedettävä pieni tohveli. Mutta silti!

Missä noita voisi käyttää? Jos keksitte jotain todella todella hyvää käyttöä, joudun ehkä harkitsemaan vakavasti näiden hankkimista.

Kuva: store.nike.com

Kommentit

N (Ei varmistettu)

Tanssiessa tietenkin!

Mulle noista tuli kyllä mieleen ihan kesä :) Että vaikka sandaaleina, sunnuntai lenkillä.

Riika from ReadySteadyGlow (Ei varmistettu) http://www.ReadySteadyGlow.Blogspot.fi

Oih, ihkut! Mutta sama täällä, en oikein keksisi näille käyttöä nykyisten lajieni parissa... Hyvä syy aloittaa baletti?!?

Samoista syistä harkitsen vakavasti tenniskurssille ilmoittautumista ;)

T: Rakastui eilen Stockalla ihanaan tennishameeseen (kuva siitä tulossa tänään klo 11 julkaistavassa postauksessa :))

Lotta Katariina
Pumpui

N: Niin, jos sitä joskus eläissään tanssisi :D

NinaMaria: Harmi ettei tuota paljasvarvasmallia viitsi kauheasti pitää kadulla kulkiessaan, olisi kyllä aika makeat kävelykengät!

Riika: Mulla on ollut ihan samanlaiset tennisfiilikset: ne hameet on niin ihania! :D

sanumaria

Sä oot aikuinen. Aikuiset saa tehdä mitä haluaa. Että pistä tilaten vaan! :)

Lotta Katariina
Pumpui

Sanumaria: Aikuisena mun kyllä pitäis ehkä myös tiedostaa että sen 140 euroa voisi käyttää esim. uusiin käyttökelpoisiin treenikenkiin, mutta toisaalta... :)

Nuo on kyllä hienot, oikeasti. Johan sitä porukka nykyisin hiihtelee kaupungillakin jossain juoksutrikoissa ( + korkkareissa), joten miksei noissakin.  Sehän ois kaksi kärpästä yhdellä iskulla: kesäkengät JA treenikengät samassa, how handy is that! :)

Peuran päivä

Ihanat ne on. Nyt haluan tuollaiset minäkin. Balettia, joka siis on minun lajini, en usko että pystyisi noilla tanssimaan, mutta yhyy kun ne on nätit. :D

Pepperna (Ei varmistettu)

Piloxing. Siä pitää olla paljasjalkasin tai jarrusukat jalassa, nää olis unelmat sinne. Nyt koko syksyn siä käyneenä, pitää harkita näitä kevät kaudelle

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.