Uusia kuvioita

Pumpui


 

Tänä vuonna hirvittävän moni asia elämässä on mennyt uusiksi. Ilmeisesti parisuhteen päättyminen ja pitkästä aikaa omilleen muuttaminen eivät olleet tarpeeksi, vaan päätin vielä pistää työkuviotkin uusiksi loppuvuoden puhteina.

Ensi vuoden alussa jätän hyvästit lehtihommille ja siirryn digi- ja markkinointihommiin. Jännittävintä duunikuvioiden muutoksessa on paitsi alanvaihto myös osittainen downshiftaus: teen uudessa työpaikassa neljää päivää viikossa. Olen jo pitkään  haaveillut tällaisesta järjestelystä, jossa jäisi enemmän vapaa-aikaa ja mahdollisuuksia tehdä kaikenlaisia projekteja.

Suunnitelmissa on paitsi yrittää nauttia vapaista perjantaista myös keskittyä erilaisiin, vielä määrittelemättömiin projekteihin. Puhetta on ollut niin artikkelien kirjoittamisesta kuin muutaman kirjan suomentamisesta, mutta mielen perukoilla siintää monenlaisia muitakin hauskoja mahdollisuuksia. Olen jutellut kavereiden kanssa ja yrittänyt muistaa olla avoin kaikenlaisille pöhköillekin mahdollisuuksille.  

Tällä hetkellä istun junassa matkalla kohti Lappeenrantaa. Ihan alkuperäisissä suunnitelmissa oli viettää tämäkin joulu kanssa jossain aurinkoisessa kolkassa maailmaa, mutta niin sitä tilanteet muuttuvat. Mutta erinomainen vaihtoehto tämäkin.

Joulussa on parasta se, että voi viettää monta päivää pyjamassa seitinohuessa skumppa- ja glögihuurussa kirjoja lukien ja tauotta syöden. Veikkaan, että Lappeenrannan läskileiriltä tarttuu mukaan  ainakin parisen kiloa ylimääräistä. Riittääpä sitten sulateltavaa vuodenvaihteeseen. Optimistisesti kyllä otin treeni- ja juoksukamat mukaan, jos sitä vaikka menisi lenkille tai treenaamaan CrossFit Lappeenrannan tyyppien kanssa. Katsotaan, katsotaan

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hauskaa joulua ja onnea uusiin kuvioihin! Kenties nähdään Winter Warissa, nyt on se lippukin :)

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitoksia! Toivottavasti törmätään!

Miia_pau
Kolmas linja

Treenihommat ovat tainneet sekoittaa pääni: en tosin oo koskaan stressannut mistään joulukiloista muutenkaan, mutta nyt huomasin ajattelevani iloisena, että miten hyvin mahtaakaan treeni kulkea tapanina kun on takana on muutama päivä huolellista lepoa ja tankkausta :D 

Nina Enroth
Ninan verkkareissa

Et oo leikannu ite tota koristetta.

Lotta Katariina
Pumpui

Ihan ite leikkasin. Kiitos internetin, sain ohjeet: http://imgur.com/gallery/U47uU

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.