Uusien kokemusten viikko

Pumpui

Olipa viikko! Toisaalta se hujahti ohi hetkessä, toisaalta taas tuntuu että se kesti ihan ikuisuuden ottaen huomioon kuinka paljon asioita sen aikana ehti tapahtua. Muun muassa tällaista:

Vietin eilisillan Pasilan urheiluhallissa katsomassa roller derbyä elämäni ensimmäistä kertaa. Tovin ehdin hämmästellä touhua hoomoilasena, kunnes pääsin jyvälle säännöistä ja yleisestä menosta.

Roller derbyä oli jopa hauskempi seurata kuin odotinkaan. Hyvä tempo, alati vaihtuvat tilanteet ja iloinen tunnelma saivat ajan kulumaan nopeasti. Etenkin joukkueiden lämminhenkisyys kilpasisariaan kohtaan otteluiden loputtua oli ihastuttavaa. Vaikka Kallio Rolling Rainbown A- ja B-joukkueet löylyttivätkin Saksasta ja Ruotsista saapuneet vastustajansa selvin lukemin, oli kentällä iloinen tunnelma matsien päätteeksi ja halauksia jaettiin runsain mitoin.

Minusta on hienoa, että on olemassa lajeja, joita pääsee harrastamaan ja kisaamaankin, vaikka olisi aloittanut vasta kypsällä aikuisiällä. Käsiohjelma tiesi kertoa, että yksi kisaajattarista oli aloittanut koko lajin vasta kuluvan vuoden maaliskuussa! Toki lajin ja ottelijoiden tuoreus välillä näkyikin tasoeroina ja tavassa jolla luistin nousi vielä kolmannenkymmenennen taklauksen jälkeen, mutta hyvää tunnelmaa kisaajat onnistuivat luomaan ja välittämään myös yleisöön.

Roller derbyn seuraaminen sai aikaan myös halun päästä kolistelemaan hieman olkapäitä muiden mimmien kanssa. Tajusin, kuinka kovasti olenkaan kaivannut kontaktilajeja! Kun KRR seuraavan kerran järjestää avoimen kokeilupäivän, aion ehdottomasti mennä mukaan.

Tällä viikolla olen puuhastellut jos jonkinmoista. Tältä näytti sekametelisoppaviikkoni:

Ma: Boulderointi 2 h (ensikertalaisen kertomuksen voi käydä lukemassa täällä)

Ti: Sali 1 h 10 min

To: Uinti 40 min

Pe: Temppurata 1 h (pallomeri!)

La: Sali 1 h 15 min

Su: Jenkkifutis 1 h 30 min (tästä lystistä huomenna lisää)

Lauantaina saavutin salilla yhden vaatimattoman mutta henkisesti merkittävän merkkipaalun: vedin maasta 1,5 kertaa oman painoni verran rautaa (ja pari kiloa päälle)! Sen kunniaksi ja iloisena uutta treeniviikkoa kohti ennätyspainokuva:

Seuraavaksi tuohon värijonoon vielä se keltainen 25 kilon kiekko niin avot!

Ps. Sori suttuinen punttikuva. Nolottaako ketään muuta ottaa kuvia salilla? Tämänkin yritin sniikata vähän salaa...

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.