Uusissa maisemissa

Pumpui

Kun iltana muutamana istahdin uuden kotini parvekkeelle hoksasin, että nythän on kesä. Koko kesäkuu meni eron, lusikoiden jakamisen ja muuttovalmistelujen keskellä niin, että hyvä että huomasi auringon paistavan ja lämpötilan nousevan.

On ollut hämmästyttävää ja hämmentävää olla yksikseen uudessa asunnossa. Yhtäkkiä huomaan olevani yksin itäisessä kantakaupungissa asuva, lähes kolmekymppinen nainen, jolla on valtavasti kirjoja ja treenivaatteita mutta vain vähän työkaluja. (Tähän tilanteeseen tosin tuli korjaus kun eksäni osti minulle tuparilahjaksi hienon työkalusarjan, että saisin uuden sänkyni koottua.)

Muutto onnistui hiukan verottamaan treenaamista. Hyötyliikuntaa kyllä tuli enemmän kuin tarpeeksi, kun pyöräilin päivässä useita kymmeniä kilometrejä hakemassa ja viemässä avaimia, vastaanottamassa pesukoneita ja säätämässä viimeisiä asioita. Oman muuttoshowni lisäksi kävin kantamassa viikon sisällä myös kahden kaverin muuttokamat uusiin koteihin.

Maanantaina päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta ja palata oikean liikunnan pariin. Vetäisin Addut jalkaan ja lähdin tutustumaan uusiin kotikulmiin. Ja mitkä kulmat ne olivatkaan! Olen aikoinaan asunut vuosikausia Kalliossa, mutta sen liepeet ovat ilmeisesti jääneet koluamatta nuoren Lotan keskittyessä enemmän Vaasankadun baaritarjontaan. Ihan kodin läheltä pääsi juoksemaan suurta asuntokateutta herättäneiden lukaalien ohitse suoraan merenrantaan.

Harvoin on lenkki tuntunut yhtä hyvältä kuin tuolloin. Jalat kulkivat eteenpäin, mieli oli lähestulkoon tyhjä. Olen moneen kertaan manaillut sen kuuluisan juoksijan euforian uupumista omasta tepsuttelusta, mutta nyt oli ilmassa suoranaista hurmosta. Joku päivä lienee syytä heittää eväät juoksureppuun ja lähteä katsomaan kuinka kauas rantoja pitkin mahtaa päästä.

Nyt kun koti alkaa olla isoimpia linjoja myöden valmis, on taas aikaa ja kaistanleveyttä päässä taas kirjoittamiseenkin. Lähipäivinä voitte siis odottaa postauksia kuolema-teemaisista treneeistä sekä siitä, mitä kävi kun Pumpui pisti tankotanssiksi.

Kommentit

Nina Enroth

Jee, hienoa, että elo alkaa olla taas mallillaan ja juoksukin kulkee. Onnea uuteen kotikoloon!

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos :)

tiiti
ite puin

Onnea uuteen kotihimaan! Mää ootan sun tankotanssiraporttia innolla :D

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! Raporttia luvassa pian :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.