Välipäivien töllövinkki: norjalaista inspistä

Pumpui

Mikä on järkyttävän kovassa kunnossa, mittaamattoman sympaattinen ja vielä tolkuttoman nätti? Norjalainen hiihtäjä tietenkin.

Olen viime aikoina katsellut lähes yksinomaan Ylen kanavia - ja niiltä Norjan yleisradioyhtiö NRK:n ohjelmia. Uusin suosikkini on Maailman parhaat naishiihtäjät, jossa seurataan Norjan maastohiihtomaajoukkueen valmistautumista Falunin MM-kisoihin.

Ohjelmassa (kaksi jaksoa näkyvillä Yle Areenassa, kolmas tulee tänään Femmalta kahdeksalta) seurataan hiihtostaroja kotona, treeneissä ja joukkueen yhteisissä seikkailuissa. En oikein osaa päättää, pidänkö enemmän hiihtäjien siviilielämän kuvaamisesta vai treeniarjen seuraamisesta. Melkoista on naisten treeni, niin suksilla kuin puntilla. Ja ne hiihtäjät! Toinen toistaan ihanampia! Olen ihaillut konkareita Marit Björgeniä ja Therese Johaugia jo pidempään, mutta myös nuoremmat haastajat ovat ihastuttavia. 

Isolla kirkolla ei valitettavasti pääse vielä hiihtämään, mutta latujen aukeamista odotellessa on hyvä katsella maailman parhaiden menoa ja ammentaa inspiraatiota siitä.

Kommentit

Hymyileoletupea

Hei kiitos vinkistä! Meillä päätettiin pari päivää sitten sulkea töllö ja pitää se kiinni, koska sieltä ei vaan kertakaikkiaan tule MITÄÄN katsomisen arvoista. Mutta ton takia vois jopa avata sen taas :) Vaikuttaa mielenkiintoselta. 

Lotta Katariina
Pumpui

Olepa hyvä! Yleltä tulevat oikeastaan kaikki vähääkään kiinnostavat ohjelmat tällä hetkellä, mm. norjalainen Unelmamatka, ja Junamatka Euroopan halki. Ja tänään tulee about näitä aikoja joku ultrajuoksuohjelma, jonka kyllä missaan kun olen liikenteessä. 

Hymyileoletupea

Mä jäin tohon kerralla koukkuun ja katsoin heti kolme jaksoa putkeen :) Aloin myös fanittamaan Marit Bjorgenia. Mahtava nainen!

Kiitti ohjelmavinkeistä - pitääpä tsekata noi muutkin. Yle on tosiaan ainoa kanava, jota enää viitsii katsoa. Tuo ultrajuoksuohjelma meni multakin ohi. Harmin paikka!

Onpa huippuunsa viritetty kroppa, kyllä varmasti lähtee ja lujaa! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.