Valoa aivoille!

Ladataan...
Pumpui

Viimeiset kaksi viikkoa olen aamupalapöydässä ampunut korvanapeilla valoa aivoille. Kaikkeen sitä ihminen väsymyksen edessä ryhtyy ja syysmasennuksen pelossansa ostaa. Mutta millainen vaikutus erikoisella valohoidolla on ollut?

Kahvi ja Valkee, väsymyksen kukistajat?Tuntuu siltä, että Valkee-valohoito oikeasti toimii. Lumevaikutusta tai ei, kun olen saanut itseni kammettua sängystä ylös, tokkuraisuus ei kestä yhtä mahdottoman pitkään kuin vielä pari viikkoa sitten. Päivähaukottelu on vähentynyt huomattavasti, eikä työpäivän jälkeen tee mieli mennä saman tien sänkyyn nukkumaan ja/tai itkemään. Kaupassakaan ei pötsi vedä suoraan suklaahyllylle, vaan olen onnistunut tekemään ostoksia lankeamatta herkkuihin.Pieni skeptikko minussa sanoo, että nyt on pistetty rahaa humpuukiin, mutta hintalappua sille, ettei koko ajan väsytä ja väsymyksen takia ahdista, ei voi oikein laittaa. Parempi valonappi korvassa kuin joka ilta baarissa lääkitsemässä kaamosta, luulisin. Kun Valkeisiin yhdistää oikein ja maltilla syömisen (maltti-osaa vielä harjoitellaan, toim. huom.) sekä runsaskätisen liikunnan, niin olo on ollut viimeiset pari viikkoa itse asiassa melkoisen mainio.Mieluummin toki muuttaisin paikkaan, jossa aurinko paistaisi koko ajan, mutta täällä pimeässä tallustellessa ihan mieluusti pistän aamulla kahdeksaksi minuutiksi valonapit korvaan, jos sillä saa edes osan siitä energiasta, joka ihmiseltä kaamoksen mukana riistetään.Lisätietoa vekottimesta Valkeen kotisivuilta.

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vuosikausia kaamosmasennuksesta kärsineenä ja kirkasvalolamppua käyttäneenä olenkin miettinyt, että mahtaako toi systeemi toimia. Kiva kuulla, että ilmeisesti kyseessä ei ole mikään humpuukilaite. Ite oon huomannu, että myös D3 -vitamiinin päivittäinen käyttö ja suositukset hieman ylittävä annostus auttavat niin ikään aivan huomattavasti mielialaa kohentumaan pimeään aikaan. Suosittelen kokeilemaan!

Pumpui

Vitamiineja tulee toki vedettyä myös. Kaikenlaisia konsteja on kokeiltu, mutta Valkee tuntuu taittaneen pahimman väsymyksen parhaiten. Kirkasvalolamppua kätevämpihän tuo on siinä mielessä, että hoitoaika on lyhyt (6-12 minuttia päivässä) eikä tarvitse nököttää samassa paikassa tuntitolkulla.

Kommentoi

Ladataan...