Video: Pumpui vastaa, osa 2

Pumpui

Turinatorstai on täällä taas!

Kysymyksiinne vastauksia, osa 2. Aihepiireinä muun  muassa tempaaminen, pelot ja se, onko minusta ookoo pukeutua treeneihin pelkkiin tissiliiveihin ja alushousuihin.

Kiitos kaikille ihanasta palautteesta ensimmäisestä videosta! Olin superhermostunut koko homman julkaisemisesta, mutta teidän kivat kommenttinne saivat minut uskaltamaan pistämään tämän kakkososankin liveksi. Ja ehkä rohkaistun jatkossakin tekemään videohommia, vaikka jopa ihan sellaisia joissa päälakea ei ole vahingossa rajattu ulos kuvaruudusta! (Puolustuksekseni pitää sanoa, että kameran näyttö ei käänny niin päin että olisin nähnyt itse missä kohdassa pitäisi olla.)

Olkaapa hyvät!

Kommentit

IitaIip
Kolmen koto

Tempaus on kyl yks perkele! Just ku luulet oppinees, niin seuraava kerta on ku eka. Mutta se siinä ehkä koukuttaakin :) Hyvä video!

Lotta Katariina
Pumpui

Toi on niin totta! Kerran kun leijuu niin siitä tietää et seuraavan kerran ei onnistu tasan mikään :D

mirena (Ei varmistettu)

Kiitos tästä! Note to self -kohta nauratti, mä en ainakaan lue sun blogia täydellisen lookin takia, vaan just siks kun täällä on rehellistä elämänmakusta juttua hiusten sojotuksesta välittämättä (tai mikä niissä ikinä olikaan vikana, en huomannut).

Lotta Katariina
Pumpui

Ole hyvä! Ja mahtavaa, mä yritän esiintyä aina omana itsenäni enkä turhaan antaa liian siloiteltua kuvaa. Yksi päivä fundeerasin just että kun aina sanotaan että blogeja lukiessa tulee kateus niiden esittämää täydellistä elämää kohtaan niin mun missio on olla bloggaaja jota kenenkään ei tarvis kahdehtia yhtään mistään :D

än-aa (Ei varmistettu)

Paljonko sen sun kuuluisa epätempaus nyt sitten on?

Lotta Katariina
Pumpui

Ykkösmaksimia en oo koskaan kokeillut, mutta 40 kiloa taitaa olla painavin nosto, sekin jostain vuoden takaa. Oon yrittänyt keskittyä tekniikan opetteluun enkä ees tehnyt painavia nostoja, eli vauvapainoissa ollaan :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.