Viikko paketissa

Pumpui

Kai se on pakko tunnustaa, että lauseet "ensi viikolla sitten" ja "ensi viikolla kiire jo helpottaa" ovat silkkaa hölynpölyä. Aina tulee kiirettä ja menoa ja säätöä ja iltakeikkoja. Sitten vain tungetaan treeniä kaikkiin sopiviin väleihin. Tässä tämän viikon treenipäiväkirja:

Tämän päivän lenkkikuvan piti kuvastaa sitä, kuinka virkistävää oli juosta kauniissa säässä kauniissa luonnossa. Lopputulos olikin joku mutainen kauhumetsä. Sille "onnistu urheilukuvissa ja -kuvauksessa" -kurssille olis tosiaan tarvetta.

Maanantai: lenkki, 50 minuuttia, 8 kilometriä

Edellisiviikon jumit ja juhlimiset painoivat jaloissa melkeinpä kohtuuttomasti. Nihkeää menoa, mutta tarpeellinen viikonavaus.

Keskiviikko: sali, 50 minuuttia

Vihoitteleva nivunen ja kiukutteleva olkapää estivät suunniteltujen liikkeiden suorittamisen, tuli selkä- ja vatsapainotteinen pieni salipiipahdus.

Perjantai: temppurata, 60 minuuttia

Viikon lystikkäin treeni, kuten eilen kirjoitinkin.

Lauantai: sali, 1 tunti 20 minuuttia

Opetin kaverille Kisahallilla kyykkyä, maastavetoa ja penkkipunnerrusta ja rääkkäsin vähän muutenkin. Kaverin kommentti: "Aina kun sä sanot että nyt seuraa jotain kivaa, niin ihan varmasti seuraa jotain ihan kauheaa." Ilmeisesti treenin loppuun vedetty yleisliikepainotteinen sykkeennostatus-circuit ei ollut kaikkien osallistujien mieleen :D

Sunnuntai: lenkki, 1 tunti 45 minuuttia, 16,5 kilometriä

Pitkä joskin lopusta tuskainen lenkki, kun nivunen muistutteli olemassaolostaan. Pää nollautui kyllä hyvin pitkällä lenkillä, ja vielä valoisaan aikaan.

Näillä eväillä on hyvä lähteä uuteen viikkoon. Nyt rentoudun sohvalla kissa kainalossa, juon lasillisen erinomaista Angostura 1824 -rommia ja suunnittelen ensi viikon jännittäviä kuvioita.

Vielä on muuten reilu puolitoista tuntia aikaa osallistua Kunnon mies -kirjan arvontaan! Voittajat ilmoitetaan alkuviikosta!

 

 

 

Kommentit

Kaipa se on tämä välivaihe että noista lenkkikuvista ei saa muutakuin ankeita! Itellä kanssa peruslenkki aina maanantaisin, kyllä se jaloissa tuntuu joka kerta edelleen :D

FFFifi
Fitness Führer

Aaaaarrgh, siis miten mä otin ja missasin ton arvonnan!!! Luin postauksen kyllä ja olin että ha-luu-uu-uun, ja sit jätin osallistumatta :(

Lotta Katariina
Pumpui

styleornot: on jokseensakin masentavaa, että lenkkimaisemat näyttää enemmän Mordorilta kuin kauniilta syksyiseltä metsältä :D

FFFifi: Voi harmi! Aina pitäis osallistua heti, kun kuitenkin unohtaa... Kirjakauppaan tai kirjastoon sit :)

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.