Viikonloppupakko

Pumpui

Viikonloppuna on pakko siivota. Ja pakko mennä painimaan, kun ei viikolla kerennyt. Pakko siirtää basilikantaimet uusiin ruukkuihin. Pakko pistää sima tulemaan. Pakko mennä leffaan kun joululahjaliput menevät pian vanhaksi. Mikä hemmetin pakko?

Miksi pää haluaa suorittaa jokaisena vapaapäivänä eikä ajatella, että nyt olisi aikaa ja mahdollisuus tehdä asioita, jotka arkena jäävät pakkosuorittamisen jalkoihin?

Onneksi on ystäviä, jotka tulevat suurin joukoin ja lähes kutsumatta kylään viettämään lauantai-iltaa ja kutsuvat itsensä sunnuntaikahville. Spontaani ja suunnittelematon tekeminen virkistää paljon enemmän kuin se, että yrittää aikatauluttaa sunnuntainsa optimiin, jossa ehtisi käydä multakaupassa ennen painitreeniä ja treeneistä tullessa jo suunnitella seuraavat muuvit, jotta voi sunnuntai-iltana pään pielukseen painaessa todeta, että ei mennyt aikaa hukkaan.

Jos basilikat eivät maanantaiaamuun mennessä ole löytäneet tietään uusiin ruukkuihin, niin mitä sitten? Tuleeko huonon yrittkarman komitea kotiini tuomitsemaan? Jos kylppärin kaakelit eivät kiilläkään niin säkenöivästi kuin olin ajatellut, niin pitäisikö siitä harmistua? Kyllähän minä siivosin, mutta sitten tuli iso lauma ystäviä käymään, kissanruoat levisivät pitkin lattioita ja kohta tulee koiraystävä kylään.

Seuraavaksi voisin lähteä treeneihin. Siksi, koska haluan eikä koska on pakko.

 

Kommentit

tiiti
ite puin

Mää oon jotenkin ajatellut, että tuskin mää sitten vanhana ja raihnaisena ajattelen, että "voiiiiiiipaska, olisinpa silloin nuorna naisena imuroinut ja tiskannut enemmän, kun olisin vielä voinut". Tai ylipäätään tehnyt muita asioita, jotka tuntuvat tympeältä tai pakolta. Että sama tehdä juttuja, joita haluaa ja jotka tuntuvat kivalta, vaikka se sitten tarkoittaisikin sitä, että joutuu syödäkseen tiskaamaan astian kerrallaan :D Tämän takia ajattelin nytkin antaa imurin levätä ja katsoa monta jaksoa Frasieria.

Lotta Katariina
Pumpui

Kuolinvuoteella ihan salettiin ajattelen sitä että olispa pitänyt viedä keräyspapereita ahkerammin roskikseen :D

Mulla ei sinänsä ole mitään siivoamista vastaan, pidän sekä itse toimenpiteestä että etenkin lopputuloksesta, mutta se ahdistava "olet huono ihminen jos et siivoa" -olotila, joka siihen kytkeytyy, pitäis saada kitkettyä siitä pois :D

 

Sea Legs

ja sit jotkut kutsuu kylään eikä tuukkaa. tyhmät. :D nyt joogailee! yin ja hatha! uijiui! soitetaan muuten ens vklo siit heinäkuust... hmmm??  :D

Lotta Katariina
Pumpui

Juu, ensin luvataan tulla ja sit ei kuulukaan :D ainakin Panda sai stressivapaan viikonlopun kun Taika ei tullutkaan :D

Sea Legs

niinpä! joo ihan PANDAN parasta aattelin.. :D ja kylhän sä meiät meksikolaiset tiiät.. ollaa vähän niin sun näin.. ;) ps.tiian vika, sillä oli MUFFINSEJA CUPCAKEJA SUKLAAKAKKUA!

Lotta Katariina
Pumpui

Okei, selitys hyväksytty. Meillä ei ois ollut mitään tarjottavaa... Mut vappuna ois simaa ja munkkeja! Tuu vappupäivän käymään?

Sea Legs

Asia selvä, ellen taas eksy mehikolaisen ajattelemattomuuden ja liberalismin tielle.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.