Viikonlopun menovinkki: Suomen kovakuntoisimmat Tampereella

Pumpui

Kiinnostaako nähdä, millaista crossfit on käytännössä? Haluatko inspiraatiota omiin treeneihin seuraamalla, kuinka Suomen kovakuntoisimmat miehet ja naiset ottavat mittaa toisistaan? Crossfit Winter War järjestetään Tampereella tämän viikon lauantaina!

Winter War on jatkoa viime vuonna Porissa käydylle crossfitin suomenmestaruuskilpailulle. Tänä vuonna 32 hurjaa miestä ja naista ottaa mittaa toisistaan mitä erinäisimmissä lajeissa ja voimankoetuksissa.

Tapahtuma järjestetään Tampereen Onkiniemessä Reebok Crossfit 33100 -salilla lauantaina 2. helmikuuta. Ensimmäinen laji alkaa kello kahdeksalta aamulla ja palkinnot jaetaan varttia vaille kahdeksalta illalla, joten melkoisia koetuksia on kisaajille luvassa päivän mittaan. Sisäänpääsy tapahtumaan maksaa vaivaisen vitosen!

Lisätietoa tapahtumasta ja tarkemmat ohjeet paikalle löytämiseen löytyvät täältä! Olen itsekin menossa mukana, tulkaa nykäisemään hihasta jos bongaatte minut katsomosta!

Ps. Omia crossfit-alkeitani ja -mietteitäni löytyy sivupalkista crossfit-tunnisteen alta.

Pps. Onko crossfit ihan uusi ja outo juttu? Tutustumisen tähän hienoon lajiin voi aloittaa vaikkapa katselemalla tämän videon:

Kommentit

Mua ei varmaan kukaan tunnista kun en pidä omaa blogia, mutta Crossfit Porin paidassa aion heilua katsomon puolella. :D

J

Näyttää armeijalta :D

Lotta Katariina
Pumpui

Vim: Naama kehiin ja neilikka rintaan, niin tunnistetaan toisemme sitten Tampereella :D

J: Just parasta! :D

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Kuulin että kannattaa mennä ajoissa paikan päälle jos meinaa mahtua katsomaan, tilaa on rajallinen määrä :)

Lotta Katariina
Pumpui

Inka, kiitos vinkistä! Me lähdetään Helsingistä joskus keskellä yötä tekemään matkaa, me varmaan ollaan ensimmäisiä paikalla :D

Corde

 Vastapäätä eli elixiassa käyvänä huomautan että varautukaa parkkipaikan etsintään!!  Elixiassa käyvät täyttävät jo alkuunsa joten kuinka täynnä ne on ton tapahtuman kautta!

Saara S.
Saara Sarvas

Kääk, kai määkin sinne sitte tuun, ku kaikki muutki treenaribloggaajat!! Ja kerta Mansessaki ollaan :D Mä varmaan hipsin paikalle vasta loppukähinöihin, mutta moikataan jos törmätään!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Höh ja murinaa. En pääse tuonnekaan.

Lotta Katariina
Pumpui

Vim: Näin porilaisia siellä mutta en tiennyt kuka niistä oon enkä kehdannut tulla kyselemäänkään :D

Saara: Pääsitkö paikalle? Siellä oli niin valtavasti väkeä että oli vaikea bongailla ketään :)

A: Sä voit mennä onnekas kattomaan vaikka CrossFit Openia eli MM-kisoja. Veikkaan että siellä tuo huikeus on tuhatkertaista!

Mä luulen että tunnistin sut kauempaa, mutta en viitsinyt siellä ihmismassojen keskellä alkaa tunkemaan. :D Meitä porilaisia siellä oli kieltämättä aika paljon.  :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.