Viime viikon top 5

Pumpui

Pikakatsaus lähimenneisyyteen:

1. Treeni

Jumppaviikko alkoi hieman mälsissä tunnelmissa ja tiistaina turhauduin painonnostoon niin, että tuhertelin vähän itkua. Loppuviikosta boogie kuitenkin parani, ja perjantain kyykyt antoivat osviittaa siitä, että kroppa alkaa taas olla kunnossa ja jossain välissä ehkä päästään vauvapainoista ylöspäin. 

2. Perhe

Elämä on ollut pelkkää työntekoa ja häslinkiä viime aikoina, mutta viikonloppuna onneksi oli aikaa vain olla ja möllöttää Akin ja koiran kanssa. Tätä laatuaikaa pitäisi olla elämässä kyllä enemmänkin.

3. Talvi

Talvi tuli, Lotta iloitsee. Vaihdoin talvinakit alle, ja vielä vaatii vähän totuttelua, että Pelagolla meneminen onkin normaalia raskaampaa eikä yhtä uskaliaita liikkeitä uskalla liikenteessä tehdä. Lumista liikuntaa tuli fillaroinnin lisäksi viikonlopun juoksulenkillä, jonka ajoitin tietenkin onnekkaasti sunnuntain lumipyryn ajaksi. 

 

4. Ystävät

Viikonloppuun mahtui paljon sosiaalista menoa. Perjantai-illan vietin Fitness Führer -Sofian ja Ninan verkkareissa -Ninan kanssa syöden, saunoen ja hölmöjä jutellen, ja lauantaina tälläydyttiin vielä Sofian kanssa Inspiration Blog Awardseja varten (tai siis minähän olin unohtanut koko kemut ja hädissäni vedin kolttua niskaan ja sata vuotta vanhoja meikkejä naamaan). 

5. Ampumahiihto

Piipahdin lauantaina Ski Expossa, jonka parasta antia oli kokeilla ampumahiihtoammuntaa. Olen jo vuosia halunnut kuumeisesti päästä ampumahiihtämään tai -juoksemaan, ja nyt en osaa ajatella mitään muuta kuin sitä, kuinka siistiä se olisi. Se, että olen hyvin keskinkertainen hiihtäjä ja todella kokematon ampuja, ei ole mikään este.

Kommentit

Mikä juttu tos painonnostossa ja itkussa on? Oon harrastanut monenlaista eikä koskaan ole tullut itku silmään, mutta nyt syksyllä aloitettu punttikoulu sen sijaan on meinannut itkettää jo monesti! Tai ehkä ihan vähän salaa itkettänytkin, ei vain meinannut..;) Varsinkin toi etukyykky, voi viddu!

Lotta Katariina
Pumpui

Mä luulen että se on niin teknistä ja sen haluaisi osata niin kovasti, mutta sitten kun ei osaa, alkaa jostain syystä kompensoimaan asiaa itkemällä :D

 

Nina Enroth

Siis mitä, eikö ne meidän laifstail-henkiset kuvat perjantai-illalta päätyneetkään kuvitukseksi? :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.