Voi elämän kevät

Pumpui

Pahoittelut blogihiljaisuudesta, kamut. Elämä on heittänyt sellaista häränpyllyä viimeisten päivien aikana, että ei meinaa perässä pysyä.

Alkuvuodesta ajattelin hyvilläni, että onpas kaikki asiat hirmuisen kivasti. Duunissa sujuu, on kiva mies, kissa ja kämppä, treeni-intoa ja yleisesti uskoa tulevasuuteen. Sitten heti perään mietin, että näin ei saisi ajatella, kun kohta kuitenkin osuu kakka tuulettimeen.

Ja niinhän se sitten osuikin, oikein kunnolla. Ei ole enää miestä eikä kissaa, kämpästä pitäisi muuttaa pois kuukauden sisällä. Eroprosessin päälle sitten osui vielä yksi elämäni pahimmista duunikiirerysäyksistä. Siinä sitä sitten tällä viikolla väännettiin pahimmillaan 13 tunnin työpäivää, pyöräiltiin tukka putkella asuntonäyttöihin lounasaikaan ja yritettiin miettiä että mitä helvettiä on tapahtunut. Eipä oikein riittänyt enää kaistanleveyttä ajatella järkevää syömistä, liikkumista tai oikeastaan mitään muutakaan. 

Toivotaan, että motivaatiovalas on oikeassa. Kiireviikko saatiin kunnialla päätökseen ja lehdet painoon, yksi asuntokin on kaiketi plakkarissa ja ehkä pieni toivo siitä että kohta sitä saa taas kiinni kaikesta.

Moni kääntyy vaikeissa elämänmuutoksissa pullon puoleen (no, taisin minäkin aika monta lasia viiniä eilen kumota), mutta ajattelin löytää lohtua entistä intensiivisemmästä treenistä. Huomenna pääsee takaisin jumpansyrjään kiinni, kun Elämäni kunnossa - Saara ja White Trash Disease -Nata järjestävät treenipäivän. Jänskää! Onko joku teistä lukijoista tulossa?

 

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Ai kauhee, tosi kurja juttu :( Mutta valas on oikeassa. Ihan varmana on. Mihin tässä maailmassa voi uskoa jos ei valakseen! (Valaseen? Valaaseen? Valkaaseen?)

Ja treeni auttaa kaikkeen :) Kyllä se siitä.

Nina Enroth

Verkkarivalas on samaa mieltä motivaatiovalaan ja FFFifin kanssa. Sä oot hyvä tyyppi ja kova mimmi ja ihan varmasti tästä alkaa ihan uusi huisi jakso elämässä. Huomenna reenataan! Hui.

PSK
Insert Cool Phrase

Olkoon valas oikeassa :)

tiiti
ite puin

Jos mulla olisi motto, se olisi ehdottomasti: luota puhuviin eläimiin.

(ja tamperelaiset on ei-niin-salaa katkeria, että treenipäivä on siellä Helsingissä)

Valaaseen kannattaa uskoa! Ja tiitiin kommenttiin lisäisin, että tää tamperelainen ei ole edes niin salaisesti katkera ;) Pitäkäähän hauskaa!

sanumaria

Valaat on sellaisia eläinmaailman lempeitä totuudentorvia, kantsii luottaa siihen mitä ne sanoo!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Aina kun olen jutellut valaiden kanssa, ne ovat olleet oikeassa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.