Voi tempaus

Pumpui

Miten voikin olla jokin näin yksinkertainen niin kauhean vaikeaa?

Urheilu varmaan joo kasvattaa luonnetta. Jos sen kehittämisellä tarkoitetaan sitä, että kroppa ei vaan tajua tehdä sitä mitä pää sen käskee. Sitä yrittää ja yrittää ja lähestulkoon tuhertaa itkua eikä tanko vaan heilahda kevyesti käsille ja ahteri dyykkaa alas.

Pitäisi totta kai katsoa isoa kuvaa ja miettiä, että edistyminen on erilaista eri jutuissa eikä hermostua siitä, jos parissa kuukaudessa olympianostojen kuningas ei mene ihan samalla tavalla kuin, no, olympialaisissa. On vain vaikea kaiken turhautumisen keskellä muistaa iloita siitä, että boksihypyt, wall ballit ja muut sujuvat jo paljon paremmin kuin ennen.

Tai sitten pistän kaiken vain maanantain piikkiin. Katsotaan vaikka loppuviikosta uudestaan.

Ps. Jos kiinnostaa minkälaisia muita ikäviä piirteitä liikunta tuo ihmisessä esiin, lue tämä postaus menneisyydestä: Urheilu tuo esiin pahimmat puolesi

Share

Kommentit

sinisiipi
Seikkailu Aasiassa

Tuttu tunne! En saa ikinä rinnallevetoja onnistumaan kunnolla, vaikka olen jo monta kuukautta harjoitellut. Mutta kun ei. Joku aina mättää. Ehkä jonain päivänä kuitenkin. Kuten tänään sanoin salin jälkeen poikaystävälleni: "Heikkoudet on sitä varten, että niitä voi kehittää. Kävisi muuten aika tylsäksi tämä touhu, jos olisi jo mestari kaikessa."

Lotta Katariina
Pumpui

Mä aina meinaan rinnallevedoissa unohtaa irrottaa hook gripin (mikä ikinä onkaan suomeksi) niin se loppukääntö tuntuu erityisnihkeältä :D

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Joo ei tempaus _ihan_ mee vielä. Just tänään jankkasin kippileukoja mutta kun ei mee niin ei mee. 10cm jää vajaaksi leuan onnistuminen, kuulemma vika on siinä ettei tekniikassa mene kaikki kohdalleen. Normileukahan onnistuukin jo mutta ei tämä kippausversio, huoh.

PSK
Insert Cool Phrase

Siis halleluja ja aamen! Ja kamalia on ne päivät, kun kehityksessä tulee takapakkia, just kun luuli hanskaavansa edes yhden jutun hienosti. Noh, huomenna on päivä uus!

Miia_pau
Kolmas linja

Juu apua. Meillä on tän päivän wodissa hang power snatchia, joka nyt on vähän helpompi liikeradalta kuin perustempaus, mut silti iik ja ähh, mikä etukäteisjännitys. Kauheeta myös, että noi wodit postataan jo aamulla facebookiin, niin sitten voi koko päivän jännittää.

Videolta näyttää niin helpolta, mutta jotenkin toi oma kroppa ei vaan sisäistä niitä liikeratoja. Tai no viimeks oli kyllä vähän edistymistä clean and jerkissä, joten ehkä se tästä. Tekniikka alkoi jännästi osua enempi kohdalleen, kun tankoon lastasi vähän enempi painoa ja se alkoi olla pelottavaa :D

 

 

Lotta Katariina
Pumpui

PSK: Siihenhän sitä pitää luottaa, että seuraavana päivänä on helpompaa :)

Miia: Miulla on tosi paljon vaikeuksia valakyykkyjen kanssa, selkä ei meinaa antaa periks niin jää tempauksetkin vähän vajaiksi. Valkku pirulainen vielä antoi muiden tehdä power snatcheja halutessaan mut miun piti tehdä power snatch ja siihen päälle valakyykky eilen, voi luoja että uuvutti kun oli samassa treenissä myös taka- ja pistoolikyykkyä, wall balleja ja sivuttaisia boksihyppyjä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.