Yleisön pyynnöstä: näin minä treenaan

Pumpui

Ajattelin tätä blogia vajaa vuosi sitten perustaessani, että en ala pitää treeniblogia. Olen kuitenkin huomannut seuraavani mielenkiinnolla, miltä muiden treeniviikot näyttävät, ja muidenkin niitä aktiivisesti seuraavan. Joten yleisön pyynnöstä (tai siis Tiitin): tältä näytti minun treenipuolitoistaviikkoiseni:Jotkut näyttävät hehkeiltä ja seksikkäiltä treenin jälkeen. Minä en.

Ma: Brasilialainen jujutsu, 1h 3o min: tekniikkaa ja sparrausta

Ke: Brasilialainen jujutsu, 1 h 30 min: ihan jäätävää lihaskuntorääkkiä ja ikuisuuseriä sparria

To: Thainyrkkeily, 1 h 15 min: kevyttä sparria (eli ns. nynnytreenit)

Pe: Thainyrkkeily, 1 h 15 min: tekniikkatreenit, kyynärpäälyöntejä nassuun

Ma: Brasilialainen jujutsu, 1 h 30 min: tekniikkaa ja sparrausta

Ti: Thainyrkkeily, 1 h 20 min: sparrausta, olin ainoa tyttö mutta en kuollut

 

Tuollaisina ne sitten toistuvat pitkälti viikosta toiseen ainakin vähän aikaa. Eli jos haluatte tietää miten Pumpui-Lotan viikon treenit ovat menneet, voitte aina tulla vilkaisemaan tämän postauksen uudelleen!

 

 

Kommentit

tiiti
ite puin

Hahaa, yleisö kiittää :D Treenaatko sillain huvin, urheilun ja yleistuskan vuoksi vai kisaatko kanssa?

Lotta Katariina
Pumpui

Urheilun ja lystin vuoksi treenaan, mutta kai sitä pitäisi jossain välissä otellakin, jos uskaltaisi :D

sanumaria

Siis mitä, eivätkö kaikki näytäkään treenin jälkeen siltä kun voisi mennä jumppavaatekatalogin kuvauksiin? Wait what. Mää näytän kyllä aikalailla just tolta, paita märkä, tukka märkä ja naama punanen :D 

Lotta Katariina
Pumpui

Minä en tajua niitä naisia, jotka ovat treenin jälkeen tosi freesejä ja joiden ei tarvitse pestä tukkaa. Joko niillä on niin jäätävä kunto että ne ei edes hikoa, tai sitten ne ei vain jumppaa kunnolla. :D

sanumaria

No mää näin yhden sellasen eräänä päivänä pumpissa. sillä oli aikaa peilailla että onko tukka hyvin, ja suurimmat painot tangossa oli yhteensä 5kg. Että jos vaan seisoskelee niin ei siinä hiki taida tulla :)

Lotta Katariina
Pumpui

Juu ei. Joskus näin ennen pumppia kun mimmit meikkasivat! En tajua. Mutta kaikkien aikojen kreisein salikohtaaminen oli se nainen, joka polki hitaassa tahdissa sellaista vähän taaksepäin nojaavaa kuntopyörää JA SÖI SAMALLA KONVEHTEJA.

Jennipenni (Ei varmistettu)

"If you still look cute at the end of your workout you didn't train hard enough." Eiks se niin mee :D Omalla kohdallani ainakin menee.

Lotta Katariina
Pumpui

Niinhän sen pitäisi mennä, minun mielestä. Nimim. Tomaatti

maija hii (Ei varmistettu)

Mua inhotti tänään kuntopiirissä kun mun edellä menevä mies hikoili aika roimasti, oli järeät roiskeet aina matossa ja lattiassa. Mutta sitten ajattelin että se ainakin treenaa kunnolla, mä varmaan sitten en kun ei hiki roisku.

Lotta Katariina
Pumpui

On se kyllä vähän ällöä mennä suorituspaikalle jos edellinen on jättänyt jotkut megahiet matolle tms. Sen verran pitäisi ottaa vastuuta ympäristöstään, että megahikoilija kantaisi pyyhettä mukanaan!

"If you still look cute at the end of your workout you didn't train hard enough."

Yhdyn ylempään! Minun KUULUUKIN olla punainen, olla paita märkänä, ja näyttää siltä että voisin ryömiä eteenpäin.. Ainakin itse saan siitä sen tunteen että PERHANA tänne olla tultu nynnyilemään perkele. 

Joo meidän salilta löytyy myös näitä treenaajia, ketkä eivät voi hikoilla koska muuten meikit menee huonosti. Tai käyttää treeniaikansa itsensä jatkuvaan peilailuun, siis niin että käsissä ei ole edes niitä ykkösen painoja. Ja sitten löytyy niitä jotka käyttää ykkösiä koska "HYI, mä en haluu mitää megalihaksii!". 

 

Lotta Katariina
Pumpui

styleornot: Aivan, viiden kilon painoillahan ne lihakset pompsahtaa heti sellaiseen bodarikokoon :D

Jänskättäjä urpo (Ei varmistettu)

Apuva ! Minkälaista tuo thai nyrkkeily on ? 8D olen elämäni aikana harrastanu urheilua koululiikunnan muodossa sekä iiihan itte seuroissa. Nyt pähkäilen mitä kokeilisin, jotain uutta ! Kaikki ns. normaali lajit on käyny jo tylsäksi. :D

Lotta Katariina
Pumpui

Thainyrkkeily on tosi kivaa, suosittelen lämpimästi! Se on siis pystyottelua, jossa käytetään potkuja, polvipotkuja, lyöntejä, kyynärpäälyöntejä ja pystypainia vastustajan päihittämiseen. Aika monella salilla järjestetään myös kunnon ja tekniikan parantamiseen keskittyviä treenejä, joten ei tarvitse jännittää sparraamistakaan jos ei halua :) Jos olet pääkaupunkiseudulla, suosittelen lämpimästi menemään Helsinki Thaiboxing Clubin alkeiskurssille: www.htbc.fi ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.