Ladataan...
Pumpui

HeiaHeia tiesi kertoa, että olen urheillut tänä vuonna 159 kertaa, yhteensä 216 tuntia. Jos olisin puuhaillut kaiken putkeen, olisin käyttänyt yhdeksän vuorokautta äheltämällä muun muassa thainyrkkeilyn ja juoksemisen parissa. Onko se nyt sitten paljon vai vähän?

Vuosistatistiikkaa tutkiessani huomasin muutaman iloisen asian: vuoden aikana on vain neljä täysin liikkumattomana vietettyä viikkoa. En ikinä kirjaa hupi- ja työmatkapyöräilyä, kävelylenkkejä tai muunlaista ei-tavoitteellista liikuntaa HeiaHeiaan, joten joka viikolla on varmastikin tullut edes jollain tavalla eväänsä lotkautettua.Mitä kaikkea sitä sitten tuli vuoden aikana tehtyä? Ainakin harrastin neljäätoista lajia. Thainyrkkeilemässä kävin 94 kertaa, BodyPumpissa vain kerran. Ensi kertaa kävin kokeilemassa astangajoogaa ja lukkopainia. Alin painoni oli 56,3 kiloa, ylin painoni kolmisen kiloa enemmän. 

Vuoden parhaisiin urheiluhetkiin kuuluvat ehdottomasti Thaimaassa vietetty pariviikkoinen muay thai -rykäys sekä keväällä juostu Extreme Run. Sen ajattelin suorittaa myös ensi vuonna, samoin kuin aloittaa reilun viikon päästä brassijujutsun. Jos tänä vuonna tosiaan tuli urheiltua 216 tuntia, yritetään nokittaa se ainakin viidelläkymmenellä.Vielä on aikaa saada yksi harjoitus kirjattua tälle vuodelle. Lenkkipolulle siis! Onnellista uutta vuotta! 

Ladataan...
Pumpui

Nopeasti se vuosi hujahti tälläkin kertaa. En yleensä tee uudenvuodenlupauksia, mutta tällä kertaa lupaan ainakin sen, että tällaisia päiviä yritän haalia lisää:Onnellisia, toiminnantäyteisiä päiviä. Päiviä, jolloin riittää energiaa sekä itselle että ystäville. Päiviä, jona haastaa itsensä ja tuntee itsensä voimakkaaksi.

Kuva on otettu päivänä, joka oli taatusti vuoden paras. Vietin kuukauden irtiottoni viimeisiä päiviä Thaimaassa. Aamulla vuokrasimme miehen kanssa kajakin, pakkasimme eväät ja kameran vedenpitävään säkkiin ja lähdimme melomaan. Jemmasimme kajakin kallioiden väliin ja snorklasimme ympäri kivennyppylää, jonka reunoilta avautui henkeäsalpaavan syvä meri. Hait eivät näyttäytyneet, mutta muita mereneläviä riitti joka suunnalla. Iltapäivätorkkujen jälkeen lähdimme ystävien kanssa syömään, ja auringonlaskun jälkeen istuimme suloisessa rantabaarissa juomassa drinkkejä ja puhumassa elämästä.Tiedän kyllä, ettei jokainen päivä voi olla melomista ja rommikolaa, mutta sellaisia päiviä kohden pitäisi pyrkiä. Tehdä töitä, jotka antavat myöden myös muille haaveille. Ponnistella sen eteen, että kroppa kestää ja kykenee suorittamaan mitä siltä haluaa. Yrittää arvostaa itseään niin paljon, että syö, lepää, ahkeroi ja kehittää itseään oikein ja oikeassa suhteessa.Niin, ja ehkä lupaan myös jotain konkreettista: tiputan pari kiloa, venyttelen useammin ja lopetan vihdoin sen tupakanpolton kokonaan. Ja opettelen jotain uutta! Vaikka ottamaan valokuvia. Noloa paljastaa, että iso osa blogin Hipstamatic-kuvistakin on miehen ottamia kun minä en sitä osaa. Kiitos Jukalle myös tästä kuvasta.Millaisia uudenvuodenlupauksia te aiotte tehdä? 

Ladataan...
Pumpui

Syötäväksi kelpaavien asioiden antaminen joululahjaksi pitäisi kieltää. Kun on viettänyt monta päivää sukulaisten sohvilla ja etenkin ruokapöydissä, ei haluaisi aloittaa uutta keveämpää elämää näiden kanssa:Kuka edes on keksinyt kilon painoisen, huumorikokoa lähentelevän suklaarasian? Onko se taho ikinä ajatellut meitä itsekurittomia, jotka imaisevat puolet tuollaisesta rasiasta yhdellä istumalla?No, onneksi sain muitakin lahjoja kuin pelkkää pupellettavaa. Mieheltä saatu brassijujutsu-kurssi ja anopilta saatu sporttikerrasto auttanevat kuluttamaan konvehtien tuomat kalorit!Toiko pukki teille sporttaamaan innostavia asioita?

Pages